Life

Gestul dezgustător făcut de un pasager în timpul unui zbor. Unele persoane au spus că nu vor mai călători niciodată cu avionul după ce au văzut

Comportamentul respingător al unui bărbat în avion. Unii oameni au declarat că nu vor mai apela la acest timp de transport.
18.08.2023 | 12:27
Gestul dezgustator facut de un pasager in timpul unui zbor Unele persoane au spus ca nu vor mai calatori niciodata cu avionul dupa ce au vazut
Comportamentul respingător al unui bărbat în avion. Unii oameni au declarat că nu vor mai apela la acest timp de transport. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Gestul dezgustător făcut de un pasager în timpul unui zbor. Unele persoane au spus că nu vor mai călători niciodată cu avionul după ce au văzut. Ce etichetă a companiei aeriene nu a respectat bărbatul în această călătorie.

Comportamentul respingător al unui bărbat în avion. Unii oameni au declarat că nu vor mai apela la acest timp de transport

Comportamentul respingător al unui bărbat în avion i-a făcut pe unii oameni să declare că nu vor mai apela la acest timp de transport. Purtarea acestuia a fost făcută publică pe o rețea de socializare unde internauții și-au spus părerea.

ADVERTISEMENT

Acest călător nu s-a sfiit să renunțe la încălțăminte având în vedere că purta o pereche de papuci. Mai mult, pasagerul și-a pus picioarele pe cotiera scaunului din fața sa pe parcursul zborului care a durat peste 3 ore.

Decizia sa a provocat furie și dezgust printre internauți. Unii au declarat că nu vor mai călători niciodată cu avionul, fiind ofensați de vederea imaginii distribuite pe rețelele de socializare, în timp ce alții au fost mai puțin răutăcioși.

ADVERTISEMENT

O persoană îngrozită de vederea picioarelor goale a mărturisit că „nu mai vrea să călătorească niciodată” cu avionul. „Sincer, aș face poze cu chipul. Probabil că nu este o idee bună, dar cred că ar scăpa de această deprindere”, a completat altcineva, conform Mirror.

„Nu aș spune nimic. Mi-aș scoate pantofii și șosetele, m-aș întoarce și mi-aș ridica picioarele pe cotiera lui. Bonus: am picioare diabetice, cu pielea uscată și roșie, cu pete, degete violet și unghii groase, galbene precum chipsurile”, a adăugat un alt comentator.

ADVERTISEMENT

Un alt internaut a remarcat faptul că persoana din fața bărbatului este o femeie cu un copil mic. Unii au susținut că sunt chiar familia sa care nu a reușit să obțină scaune alăturate de acest pasager care i-a dezgustat pe oameni.

Ce nu ai voie să faci în timpul unui zbor

Descălțatul în picioarele goale se află pe lista lucrurilor pe care pasagerii nu au voie să le facă în timpul unui zbor. Și nu este singurul aspect important pe care oamenii trebuie să-l ia în calcul când călătoresc cu avionul.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu are voie să se certe cu ceilalți pasageri, să se bată sau să facă glume neinspirate cu însoțitoarele de zbor. Indicat ar fi să nu vorbești foarte tare și volumul din căști să nu fie unul extrem de ridicat.

Consumul de băuturi alcoolice în exces nu este permis. În avion nu se fumează, cei care încalcă regula fiind amendați pentru acest gest. De asemenea, pasagerii nu au voie să blocheze culoarul avionului în timpul călătoriei.

ADVERTISEMENT