Life

Ea este femeia care se îndrăgostește de oricine. Se întâmplă din cauza unei boli foarte rare cu care s-a născut

Alexandra, o tânără în vârstă de 27 de ani, suferă de o afecțiune genetică extrem de rară. Datorită acesteia, ea se îndrăgostește de orice persoană.
18.12.2023 | 07:47
Ea este femeia care se indragosteste de oricine Se intampla din cauza unei boli foarte rare cu care sa nascut
Alexandra suferă de sindromul Williams, o afecțiune rară/ sursa foto: capturi Yotutube: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra s-a născut cu o boală extrem de rară, care o face să iubească pe oricine. Tânăra de 27 de ani a explicat că îndrăgește pe toată lumea și de multe ori îmbrățișează străinii pe stradă. Iată povestea ei uluitoare în rândurile următoare!

Alexandra s-a născut cu o afecțiune rară, sindromul Williams

Alexandra suferă de sindromul Williams, o afecțiune genetică foarte rară. Încă de când s-a născut, ea are o dragoste necondiționată pentru oameni, chiar și pentru persoanele pe care nu le cunoaște. Tânăra de 27 de ani își dorește uneori să fie „normală”, pentru a se putea integra mai bine în societate.

ADVERTISEMENT

„Boala mea rară înseamnă să iubesc pe toată lumea”, spune Alexandra. Ea a mărturisit că această afecțiune este asemănătoare sindromului Down, dar îi lipsește cromozomul șapte.

Este extrem de prietenoasă cu oricine

Sora sa mai mare, Victoria, a dezvăluit: „Este caracterizată de probleme cognitive și de dezvoltare, personalități foarte sociabile, o afinitate pentru muzică, trăsături faciale similare, inclusiv „ochi albaștri ca niște stele”. 

ADVERTISEMENT

Alexandra este nedespărțită de sora ei, mai ales că o ajută extrem de mult în timpul zilei. „Nu mi se pare obositor să mă potrivesc cu energia ei veselă, ea a fost întotdeauna așa, a fost întotdeauna o constantă în viața mea”, a mai declarat sora tinerei de 27 de ani.

Oamenii o resping

De-a lungul timpului, Alexandra a fost nevoită să învețe că nu toată lumea este prietenoasă, nu toată lumea are intenții bune, deși ea este o fire extrem de prietenoasă. Au existat și persoane care au umilit-o pentru gesturile sale.

ADVERTISEMENT

Obișnuiam să merg la străini și să-i îmbrățișez și Victoria m-a învățat să nu o mai fac. Adoram să îmbrățișez oameni pe care nu-i știam pentru că mă făcea fericită.”, s-a destăinuit Alexandra.

Pentru a-și canaliza atenție pe orice altceva, Alexandra și-a deschis o afacere online cu îmbrăcăminte, pe care o conduce împreună cu sora ei. Tinerele proiectează și confecționează împreună obiectele vestimentare, pe care ulterior le vând.

ADVERTISEMENT

În plus, unele articole sunt inscripționate cu motto-uri cu care Alexandra rezonează, precum: ‘Stay Weird’ (Rămâi ciudat) și ‘Normal Is Boring’ (Normalul este plictisitor). Totodată, surorile donează un procent din profiturile pe care le obțin Asociației Sindromului Williams. Acolo, Alexandra se întâlnește cu alți tineri care trăiesc cu sindromul Williams.

ADVERTISEMENT
Tags: