Life

Ea este femeia din România care a cumpărat ceapă de 120 de mii de euro. De ce este căutată acum de Poliție

Ea este cetățeanul român care a achiziționat ceapă în valoare de peste 120.000 de euro. Motivul pentru care este dată în urmărire.
09.11.2023 | 10:35
Ea este femeia din Romania care a cumparat ceapa de 120 de mii de euro De ce este cautata acum de Politie
Ea este cetățeanul român care a achiziționat ceapă în valoare de peste 120.000 de euro. Motivul pentru care este dată în urmărire. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ea este femeia din România care a cumpărat ceapă de 120 de mii de euro. De ce este căutată acum de Poliție. Oamenii legii au condamnat-o de ceva vreme la doi ani de închisoare cu executare pentru faptele sale.

Ea este cetățeanul român care a achiziționat ceapă în valoare de peste 120.000 de euro. Motivul pentru care este dată în urmărire

Ea este cetățeanul român care a achiziționat ceapă în valoare de peste 120.000 de euro. Motivul pentru care este dată în urmărire generală de autoritățile din Polonia. Potrivit bihon.ro, firma acesteia a înregistrat mai multe cumpărături.

ADVERTISEMENT

Compania a achiziționat în lunile aprilie, septembrie și octombrie ale anului 2015 legume de la doi comercianți polonezi. Adriana Ana Buda ar fi trebuit să achite suma de 123.000 de euro pentru toată marfa.

Angrosiștii de legume și fructe din Polonia i-au trimis de atunci aproximativ 30 de facturi pentru ceapa achiziționată, doar că femeia nu a plătit niciuna dintre ele. Acesta este motivul pentru care a fost dată în judecată.

ADVERTISEMENT

Procesul a fost finalizat în anul 2021 când Judecătoria Districtuală din Zamosc și Curtea de Apel Lublin au condamnat-o pe româncă la doi ani de închisoare cu executare. Adriana Ana Buda a încercat să facă apel, doar că acesta a fost considerat nefondat.

Adriana Ana Buda, căutată de Poliția Română
Ea este femeia căutată de poliție pentru înșelăciune cu ceapă. Sursa foto: politiaromana.ro

Adriana Ana Buda, căutată pentru înșelătorie cu ceapă

Adriana Ana Buda este căutată în momentul de față pentru înșelătorie cu ceapă, după ce instanța din Polonia a cerut omologilor români să recunoască pedeapsa dată de ei. Cererea a ajuns la Curtea de Apel din Oradea pe 6 octombrie 2023.

ADVERTISEMENT

În felul acesta, femeia din Bihor ar urma să execute pedeapsa într-o închisoare din țara noastră. Oamenii legii din România au acceptat măsurile luate de justiția poloneză, motiv pentru care doamna este dată în urmărire generală.

Executarea va fi „în regim de detenție pe teritoriul României a pedepsei de doi ani închisoare”, mai arată sursa menționată anterior. Românca de 33 de ani este originară din localitatea Calea Mare din județul Bihor.

ADVERTISEMENT

În prezent, Poliția Română nu are mai multe informații despre Adriana Ana Buda și nici nu se știe regiunea unde s-ar putea afla. Alte detalii despre acest caz nu sunt făcute publice, oamenii legii putând primi sesizări de la cei care o văd pe Adriana Ana Buda.

ADVERTISEMENT
Tags: