News

Ea este femeia din spatele lui Nicușor Dan, candidatul dreptei unite la PMB! Cu ce se ocupă iubita acestuia și de ce apare pe zero la încasări

18.09.2020 | 17:54
Mirabela Grădinaru nu este căsătorită cu Nicușor Dan. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cine este femeia din spatele lui Nicușor Dan, candidatul dreptei unite la PMB! Considerat unul dintre cei mai populari politicieni, Dan a intrat în mijlocul unui adevărat scandal după ce creatoarea de modă Dana Budeanu a postat o înregistrate din care reieșea că el a intervenit la angajați ai Primăriei Sectorului 4 pentru a ajuta un interlop.

Aflat în plină campanie electorală pentru postul de primar al Bucureștiului, Nicușor Dan a încercat să-și țină cât mai departe viața de familie.

ADVERTISEMENT

În ciuda dorinței sale, presa a aflat că Dan este într-o relație cu Mirabela Grădinaru. Aceasta i-a stat alături candidatului susținut de PNL și alianța USR/Plus încă de la primii pași făcuți în politică.

Cine este Mirabela Grădinaru, femeia din spatele lui Nicușor Dan!

Cei doi locuiesc împreună, deși nu sunt căsătoriți. Stau într-un apartament din cartierul Gorjului, mai exact în sectorul 6 al Bucureștiului și au o fetiță. De altfel, Nicușor Dan a devenit tătic cu puțin timp înaintea alegerilor precedente.

ADVERTISEMENT

„Traiesc cea mai fericită zi din viata. Am devenit tatal unei fetite minunate si sanatoase. Multumesc, Mirabela, pentru bucuria uriasa pe care mi-ai facut-o”, scria Nicușor Dan, pe contul său de Facebook, în iunie 2016.

Despre Mirabela Gradinaru se știe că s-a născut și a copilărit în județul Vaslui. Acolo a urmat școala gimnazială, dar și liceul, după care a venit la facultate în București.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu sunt căsătoriți, Nicușor Dan nu a fost obligat să treacă în declarațiile de avere încasările pe care le-a avut de-a lungul timpului iubita lui. Astfel, începând cu 19 ianuarie 2017, dată la care a depus prima declarație ca deputat, Dan a notat numai alocația pe care a încasat-o copilul.

Vă readucem aminte că Nicușor Dan a intrat în politică abia în 2008. Acesta a fondat Asociația Salvați Bucurestiul nemulțumit de ceea ce se întâmpla cu orașul său. La câțiva ani distanță, după ce gruparea se transformase în USR, acesta a ales să facă un pas în spate, nemulțumit de traseul pe care voiau toți să-l urmeze.

ADVERTISEMENT

Ani de zile, Nicuşor Dan a fost un adevărat ghimpe în coasta primarilor. Acesta a luptat prin tribunale pentru oprirea unor proiecte și a reușit nu o dată să aibă câștig de cauză. Nicușor Dan a fost preferat acum de liberali drept candidat la PMB și au bătut palma cu el fără să mai întrebe și cealaltă parte a ecuației, USR/ Plus.

ADVERTISEMENT