Life

Ea este femeia dragon. A cheltuit mii de euro ca să arate așa. Imagini care te vor lăsa fără cuvinte

Cum arată această femeie în prezent. Transformarea a costat-o mii de euro și a ajuns de nerecunoscut. E greu de crezut că este aceeași.
19.01.2024 | 20:01
Ea este femeia dragon A cheltuit mii de euro ca sa arate asa Imagini care te vor lasa fara cuvinte
Ea este femeia dragon. Cum arată acum. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Amber Luke a cheltuit mii de euro pentru a se transforma dintr-o femeie confuză, în una plină de încredere în sine. O spune chiar ea, după ce a devenit supranumita „femeie dragon”- al cărui corp este acoperit cu peste 600 de tatuaje.

Amber Luke a cheltuit mii de euro pentru a se transforma în „femeia dragon”

O tânără în vârstă de 29 de ani se numără printre „cele mai tatuate femei din lume”. Recent, a distribuit în mediul online fotografii rare cu ea dinainte să înceapă „marea transformare”.

ADVERTISEMENT

Amber Luke și-a căpătat, în urma celor 600 de tatuaje care îi acoperă corpul, numele de „femeia dragon”. Nu doar că că și-a tatuat inclusiv globii oculari, dar și-a despicat și limba pentru a semănă cu o șopârlă. 

Amber a mărturisit că a devenit de nerecunoscut, însă nu numai fizic, ci și din punct de vedere emoțional. Femeia a povestit că înainte de această schimbare avea mult mai puțină încredere în ea.

ADVERTISEMENT

Acum, consideră că radiază. „În imaginea din stânga – o fată; care se simțea pierdută și deconectată de ea însăși. În imaginea din dreapta – o femeie; confuză, dar care radiază putere.

Aceste două femei aveau de ales”, a scris australianca în mediul online în dreptul fotografiilor prin intermediul cărora le-a arătat urmăritorilor săi prin ce transformări a trecut până acum.

ADVERTISEMENT

Se consideră mult mai încrezătoare

amber luke femeia dragon tatuaje păr roz piercing
Așa arată Amber Luke în prezent.
Sursa foto: colaj Famatik

În plus, „femeia dragon” a dezvăluit că în trecut era mai ignorantă când venea vorba de emoțiile și dorințele sale, dar că acest lucru s-a schimbat în momentul în care a început procesul de schimbare.

„Să fii persoana din stânga, ignorantă față de propriile sale dorințe și nevoi și care își proiectează ura asupra celorlalți pentru a putea rezista în fața durerii interioare. Sau să fii femeia din dreapta – care își stăpânește propriile emoții și își îmbrățișează trăsăturile carismatice.

ADVERTISEMENT

Sunt o persoană care își asumă responsabilitatea. Sunt Amber Luke. Fie o vei iubi, fie o o vei disprețui”, a mai spus Amber Luke. Totodată, ea a adăugat că nu are de gând să se oprească aici.

ADVERTISEMENT