Life

Ea este noua iubită a lui Cătălin Bordea. Cât de mult seamănă cu fosta soție

Cine este noua iubită a lui Cătălin Bordea. Noua parteneră seamănă destul de mult cu fosta soție, iar cei doi și-au început recent relația.
03.01.2024 | 08:34
Ea este noua iubita a lui Catalin Bordea Cat de mult seamana cu fosta sotie
Cătălin Bordea are o nouă iubită. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este noua iubită a lui Cătălin Bordea. Noua parteneră seamănă destul de mult cu Livia, fosta soție a comediantului. Cei doi au petrecut împreună noaptea de Revelion.

Cine este noua iubită a lui Cătălin Bordea

Anul 2023 a fost unul destul de greu pentru Cătălin Bordea. Juratul de la iUmor și Livia, femeia cu care era împreună de mai bine de 10 ani, au divorțat în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

După ce a fost pronunțat divorțul, actorul de stand-up comedy a aflat că fosta sa parteneră era implicată într-o relație cu Spike. Cântărețul era chiar bun prieten cu Cătălin Bordea și i-a fost cavaler de onoare la nuntă.

Fostul concurent de la America Express a recunoscut că i-a fost destul de greu să treacă peste divorțul de Livia. De curând, comediantul a dat de înțeles că este pregătit să aibă o nouă relație.

ADVERTISEMENT

La aproape jumătate de an de când el și Livia ai divorțat, se pare că juratul de la Antena 1 și-a găsit liniștea în brațele altele femei. Noua sa iubită este Olga Barcari, un hairstylist de renume printre vedetele din showbiz, cu o carieră de aproape 20 de ani în acest domeniu.

Mai mult, Olga Bacari are trăsături asemănătoare cu cele ale Liviei Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Cele două au aceeași tunsoare și fizionomie, iar actuala iubită a actorului are 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea și noua sa parteneră sunt atenți la cum se văd, pentru a păstra discreția privind relația lor, potrivit Cancan.ro. În noaptea de Revelion, cei doi au petrecut împreună la The Food, clubul de comedie al lui Cătălin Bordea, situat pe Victoriei.

Alături de ei au fost prezenți mai mulți prieteni, printre care Anca Dinicu, Vlad Drăgulin, dar și George Tănase și Ionuț Rusu. Aceștia au postat câteva fotografii și clipuri video în secțiunea de story de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Olga Bacari
Olga Bcari, noua iubită a lui Cătălin Bordea. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

De când ar forma cei doi un cuplu

Olga Bacari a postat și ea imagini și a încercat să-l menționeze în postările sale pe Cătălin Bordea. Acesta, în schimb, nu a postat redistribuit nimic pe pagina lui.

Conform sursei menționate, Cătălin Bordea și Olga Bacari ar avea o relație de mai bine de o lună. Din moment ce încă nu s-ai afișat împreună pe rețelele sociale, povestea lor de dragoste este una destul de discretă.

Între timp, aceasta s-a fotografiat alături de Anca Dinicu, alături de care a postat mai multe imagini. S-a afișat și împreună cu Teodora Nedelcu, finalista de la Stand-Up Revolution.

Recent, Olga Bacari a fost implicată într-un scandal uriaș. O clientă care i-a trecut pragul salonului ei de înfrumusețare a acuzat-o că i-a ars părul în timp ce era la vopsit. La acel moment, hairstylista și-a închis contul de Tik Tok.

ADVERTISEMENT
Tags: