News

Ea este Sonia, fata moartă la propria petrecere, în Ploiești. Ce a arătat necropsia cu privire la cauza decesului

Sonia, fata moartă la propria petrecere, împlinea 16 ani peste câteva zile. Familia este șocată în urma dispariției fulgerătoare.
17.10.2023 | 16:19
Ea este Sonia fata moarta la propria petrecere in Ploiesti Ce a aratat necropsia cu privire la cauza decesului
Sonia, fata moartă la propria petrecere. Colaj Fanatik/ Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Ea este Sonia, fata moartă la propria petrecere, în Ploiești. Adolescenta, care peste câteva zile împlinea 16 ani, era fiica unei cunoscute profesoare din municipiu. Petrecerea a fost organizată chiar pentru a-și sărbători ziua de naștere.

Ea este Sonia, fata moartă la propria petrecere, în Ploiești

În urma necropsiei, medicii au stabilit că minora avea anumite tulburări de ritm cardiac. Totodată, fata consumase alcool în seara respectivă. Deși se confrunta cu dereglări miocardice, se pare că nu urma un tratament.

ADVERTISEMENT

De alfel, urmează să fie efectuate analize amănunțite, iar examenul toxicologic complet va arăta dacă fata a consumat și alte substanțe în seara cu pricina. Potrivit surselor din anchetă, citate de Antena 3, în apartamentul tinerei ar fi fost găsite mai multe sticle de băutură.

Tragedia s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Sonia a invitat mai mulți adolescenți la petrecerea organizată de ziua ei, iar părinții i-au lăsat întreaga locuință la dispoziție. La un moment dat, sărbătorita a început să se simtă rău și le-a spus invitaților că merge în camera ei pentru a se odihni.

ADVERTISEMENT

Familia Soniei este în stare de șoc

Văzând că nu se mai întoarce, prietenii ei au intrat în cameră să vadă cum se simte. Însă, Sonia zăcea întinsă pe pat, în stare de inconștiență. Tinerii au anunțat-o pe mama copilei, care a sunat de urgență la 112.

„Tânăra, ar fi organizat o petrecere la locuința acesteia, împreună cu mai mulți prieteni, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconștientă”, au transmis polițiștii din Prahova.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut să o salveze pe Sonia, fiind declarat decesul. Familia și prietenii fetei sunt șocați după moartea fulgerătoare a acesteia. Sonia era un copil bun, tot timpul vesel și cu zâmbetul pe buze.

În urma tragediei, au început să curgă sute de mesaje de condoleanțe, pe rețelele de socializare, pentru familia adolescentei. „Sonia tu nu meritai ceva rău. Ne-ai făcut pe toți să râdem și ne-ai adus sparkul. Te iubesc”.

ADVERTISEMENT

”Dumnezeu să te binecuvânteze. Această lume nu te-a meritat, ne-ai părăsit prea devreme. Odihnește-te în pace”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de prietenii Soniei.

ADVERTISEMENT
Tags: