News

Fată de 16 ani din Ploiești, găsită fără suflare după un chef. Adolescenta organizase petrecerea în apartamentul ei

Sfârșit dramatic pentru o fată de 16 ani, din municipiul Ploiești. Adolescenta a murit la propria petrecere, organizată în locuința ei.
16.10.2023 | 18:11
Fata de 16 ani din Ploiesti gasita fara suflare dupa un chef Adolescenta organizase petrecerea in apartamentul ei
Fată de 16 ani din Ploiești, găsită fără suflare. Foto descriptiv: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fată de 16 ani din Ploiești, găsită fără suflare după un chef. Tragedia a avut loc chiar în apartamentul minorei, acolo unde ea organizase petrecerea respectivă. Părinții spun că participanții au vârste cuprinse între 16 și 19 ani.

Fată de 16 ani din Ploiești, găsită fără suflare după un chef

Sfârșit tragic pentru o fată de doar 16 ani din Ploiești. Adolescenta a vrut să petreacă o seară de distracție alături de prieteni. Astfel, a organizat o petrecere, în noaptea de vineri spre sâmbătă, chiar în locuința ei. Însă, nu știa că această petrecere îi va aduce sfârșitul.

ADVERTISEMENT

Presa locală notează că totul s-a petrecut într-un apartament aflat într-un bloc din cartierul Mihai Bravu. La un moment dat, fata a început să acuze o stare de rău și le-a spus invitaților că merge în cameră pentru a se odihni pentru câteva minute.

Cum minora nu și-a făcut apariția curând, adolescenții au mers să verifice cum se simte și au constatat că era inconștientă. Au anunțat-o pe mama acesteia, care a sunat la 112 și au spus că fiica ei se simte rău. La fața locului a ajuns un echipaj medical.

ADVERTISEMENT

Salvatorii au constatat că fata era în stop cardio-respirator de mai mult timp. Deși au încercat să o resusciteze, manevrele nu au funcționat, iar medicii au fost nevoiți să o declare decedată. Pe trupul fetei nu au fost observate urme vizibile de violență.

Părinții fetei sunt șocați în urma tragediei

„În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că în cursul serii, tânăra, ar fi organizat o petrecere la locuința acesteia, împreună cu mai mulți prieteni, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.  La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconștientă.

ADVERTISEMENT

La examinarea vizuală a trupului, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei”, a transmis IPJ Prahova.

Nu se știe dacă la petrecerea respectivă au fost consumate substanțe interzise sau alcool. Urmează ca rezultatul analizelor toxicologice să arate dacă decesul fetei ar fi putut fi influențat de consumul de băuturi ori droguri.

ADVERTISEMENT

Părinții și familia fetei în vârstă de 16 ani sunt în stare de șoc și nu își explică cum s-a putut produce o asemenea tragedie, menționează presa din județul Prahova. În urma necropsiei se va stabili cauza decesului.

ADVERTISEMENT