News

Anchetă după ce manelistul Tony de la Ploiești, dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, a murit în condiții stranii. Ce a scos la iveală necropsia

A fost deschisă o anchetă după moartea manelistului Tony de la Ploiești. Familia acuză un polițist că ar fi vinovat de producerea decesului.
23.05.2023 | 14:38
Ancheta dupa ce manelistul Tony de la Ploiesti dus la spital pentru recoltarea probelor biologice a murit in conditii stranii Ce a scos la iveala necropsia
Anchetă după ce manelistul Tony de la Ploiești, dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, a murit. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Facebook/ Insiciv de Prahova
ADVERTISEMENT

Incident șocant, în județul Prahova, acolo unde manelistul Tony de la Ploiești a murit după ce a fost condus la spital, de către polițiștii rutieri, pentru a-i fi recoltate probe biologice. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier și era suspectat că ar fi fost drogat.

A fost deschisă o anchetă în urma morții manelistului Tony de la Ploiești

Luni, 22 mai, cântărețul, în vârstă 31 de ani, a fost implicat în producerea unui accident rutier, conform agenților din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti. Din verificări a reieșit că manelistul a intrat într-un alt autovehicul parcat.

ADVERTISEMENT

Însă, nu ar fi oprit, ci și-a continuat drumul. Ulterior, ar fi pierdut controlul asupra mașinii și s-a izbit de o țeavă de gaze, acolo unde a fost și găsit de oamenii legii, așa cum transmite IPJ Prahova.

“Din cercetări a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 31 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru cel Bun ar fi acroşat un alt autoturism care se afla parcat în dreptul unui imobil, ulterior acesta continuându-şi deplasarea, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare intrând într-o ţeavă de gaze.”, transmit polițiștii prahoveni.

ADVERTISEMENT

Nu au fost victime în urma accidentului, dar pentru că bărbatul părea că ar fi sub influența drogurilor, agenții rutieri din Ploiești au hotărât să îl imobilizeze și să îi pună cătușele, pentru a-l transporta la spital, în vederea prelevării probelor biologice.

„Întrucât bărbatul manifesta un comportament specific consumului de substanţe psihoactive, poliţiştii rutieri au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge”, au adăugat reprezentanții IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT

Familia acuză un polițist de moartea cântărețului

Ajuns la spital, Tony de la Ploiești ar fi acuzat o stare de rău, intrând în stop cardio respirator. În cele din urmă, medicii au fost nevoiți să constate decesul acestuia.

Însă, familia lăutarului susține că lucrurile s-au petrecut în alte condiții și că vinovat pentru moartea bărbatului ar fi un polițist, care l-a imobilizat la pământ și s-ar fi pus cu genunchiul pe spatele cântărețului, iar cauza decesului ar fi „asfixia mecanică, prin comprimarea părților moi ale toracelui”, notează Incisivdeprahova.ro.

ADVERTISEMENT

Incidentul a fost filmat și publicat de presa locală. În imagini se poate observa cum bărbatul este într-adevăr pus la pământ. Familia lăutarului mai spune că bărbatul nu ar fi fost drogat, ci ar fi avut o criză de epilepsie, adaugă sursa citată.

Pe de altă parte, rezultatele necropsiei au arătat că „moartea a fost neviolentă şi a fost cauzată de o insuficienţă cardiorespiratorie acută pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice”, potrivit News.ro.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se stabili, în mod clar, în ce împrejurări au avut loc evenimentele. De asemenea, rămâne de văzut dacă manelistul se afla, într-adevăr, sub influența substanțelor interzise.

 

ADVERTISEMENT
Tags: