Life

Ea este tânăra de 21 de ani care s-a sinucis după ce medicii i-au interzis să își mai urmeze pasiunea. Ce diagnostic a primit aceasta

Ea este tânăra de 21 de ani care s-a sinucis. A primit o veste dură din partea medicilor. Aceștia i-au interzis să își mai practice pasiunea.
24.11.2023 | 17:34
Ea este tanara de 21 de ani care sa sinucis dupa ce medicii iau interzis sa isi mai urmeze pasiunea Ce diagnostic a primit aceasta
Ea este tânăra de 21 de ani care s-a sinucis. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Ea este tânăra de 21 de ani care s-a sinucis după ce medicii i-au dat o veste grea. Nu a mai putut să își împlinească pasiunea și și-a luat viața.

Ea este tânăra de 21 de ani care s-a sinucis. Medicii i-au interzis să mai practice sportul iubit

Emilia Brangefalt era o tânără de 21 de ani din Suedia. Aceasta era atletă de performanță și a obținut o medalie de bronz la Campionatele Mondiale de Trail din 2022. Însă la scurt timp după acest succes, viața avea să i se schimbe rapid.

ADVERTISEMENT

La începutul anului, după o cursă de campionat mondial, medicii i-au spus tinerei de 21 de ani că nu mai poate să mai alerge. Ritmul său cardiac era mult prea mare și se poate întâmpla o tragedie. Aceasta avea interzis să își mai practice pasiunea.

Tânăra a povestit drama ei pe rețelele de socializare, înainte să își ia viața. Ea povestea că și să facă o plimbare este greu, iar în ultimele zile stătea mai mult în pat decât pe picioare.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte tristă pentru că alergarea și antrenamentul înseamnă atât de mult pentru mine. Dar acum, doar să trăiești o viață normală este dificil. Am petrecut mai multe ore în pat decât pe picioare în ultima lună. Poate într-o zi mă voi întoarce. Sau nu o voi face. Sper că trupul meu se poate recupera din asta”, scria Emilia Brangefalt pe contul său de Instagram.

Ce spunea tânăra. Și-a forțat corpul prea mult?

Astfel, tânăra care și-a luat viața pentru că nu a mai putut să își ducă pasiunea la nivel de performanță mondială se gândea că probabil efortul fizic a fost prea mare pentru corpul ei.

ADVERTISEMENT

„Doar să faci o plimbare este dureros acum. Am fost la spital și am văzut medicul de peste 20 de ori, dar fiecare test de sânge/ekg/ciclu este bun. Totuși, corpul meu este super stresat, deși i-am oferit atât de multă dragoste în ultimele luni.

Poate că a fost prea mult pentru o fată de 21 de ani să alerge Transvulcania 48k și WMTRC 45k în mai puțin de o lună între ele”, a mai povestit ea.

ADVERTISEMENT

Nouă zile mai târziu față de postarea acestui mesaj, tânăra Emilia și-a luat viața.