Life

Ea va fi următoarea câștigătoare de la Chefi la cuțite?! Vedeta care va da gata juriul de la Antena 1

O cunoscută vedetă a mediului online vrea să dea gata juriul de la Chefi la cuțite și are și cu ce! FANATIK vă spune povestea ei!
21.12.2023 | 20:30
Ea va fi urmatoarea castigatoare de la Chefi la cutite Vedeta care va da gata juriul de la Antena 1
Elisa, vedeta de pe TikTok care ar putea câștiga Chefi la cuțite. Foto: Instagram/ Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Una din cele mai urmărite vedete din lumea virtuală vrea la Chefi la cuțite! FANATIK a stat de vorbă cu tiktokerița Elisa Croitor, care produce rețete culinare cu mare priză pe rețelele de socializare.

Ea ar putea fi următoarea câștigătoare de la Chefi la cuțite

Elisa are destul experiență în bucătărie încât să apară oricând la Chefi la cuțite, concurs difuzat de 12 sezoane la Antena 1. Tiktokerița ne-a spus care sunt armele ei secrete. Cele pe care se bazează pentru a-i da gata pe cei patru jurați noi.

ADVERTISEMENT

Tânăra și-a deschis propria patiserie de lux în centrul Bruxelles-ului. Urmează să se înscrie în emisiunea de la Antenă. E de 11 ani plecată în Belgia, țară unde și-a șlefuit talentul culinar.

Elisa Croitor s-a gândit când a pornit afacerea în primul rând la românii care sunt stabiliți în Belgia. A reușit să facă figuri nu doar printre conaționalii ei, ci și printre belgieni. Clienții i-au zis că prepară cei mai buni macarons din lume!

ADVERTISEMENT

Elisa Croitor, tânăra care îi îndulcește pe românii din Belgia cu deserturile sale

„Trăiesc de 11 ani în Belgia și am învățat să fac deserturi de aproximativ patru ani. Practic, primul tort mi-a luat două zile. Acum în două zile fac cât pentru 15 nunți”, spune vedeta TikTok-ului ca o carte de vizită adresată producției de la Antena 1, în exclusivitate pentru FANATIK.

În prezent, Elisa Croitor urmează o școală de patiserie și are propria ei patiserie de lux într-o zonă destul de scumpă din capitala belgiană. Din realizările sale mai putem spune că a făcut un curs extrem de nime văzut în Turcia. E specializată, printre altele, în modelarea pastei de zahăr.

ADVERTISEMENT

„Avem deja sute de comenzi pe care nu le mai putem lua. Numărul lor depășește limita noastră de a le face. Lucrăm pe trei schimburi în patiserie. Îi aștept pe toți românii pentru a gusta din prăjiturile românești ale copilăriei, și nu numai!”, ne mai spune tiktokerița care e convinsă că va da lovitura la Chefi la cuțite.

elisa croitor
Elisa Croitor face artă din preparatele sale. Foto: Captură TikTok

„Fac cei mai buni macarons din lume”

Elisa Croitor a fost și profesoară de gătit, predând cursuri în limba franceză pentru cei care vor să învețe să facă macarons. „Pot spune, fără să sune a laudă, că fac cei mai buni macarons din Belgia. De altfel, am câte 15 evenimente pe fiecare weekend. Nici când vindeam de acasă nu rămâneam vreodată cu prăjituri pe stoc”, povestește viitoarea posibilă concurentă de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Elisa ne-a mai mărturisit că este o mare fană a emisiunii de la Antena 1, chiar dacă nu a reușit să urmărească fiecare episod de la Chefi la cuțite. Rămâne de văzut, la anul, dacă tiktokerița cu peste 100.000 de urmăritori își va îndeplini visul de a câștiga concursul de la Antena 1! Speră să îi iasă, așa cum a bifat deschiderea propriei patiserii la Bruxelles.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT