Life

Când difuzează Antena 1 finala America Express. Ziua în care se află ce echipă a câștigat

Când se află marele câștigător de pe Drumul Soarelui. Ziua în care se va difuza marea finală America Express, la Antena 1
19.12.2023 | 21:49
Cand difuzeaza Antena 1 finala America Express Ziua in care se afla ce echipa a castigat
Când se difuzează finala America Express Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mult a fost, puțin a mai rămas până când fanii ”America Express” vor afla marele câștigător al acestui sezon. ”Drumul Soarelui” nu a fost deloc unul ușor, dar doar cei mai buni vin acasă cu marele premiu. Iată când se va difuza ultima ediție din acest sezon de ”America Express”.

Când se difuzează finala America Express anul acesta

”America Express” este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Anul acesta, mai mult ca niciodată, echipele au reușit să ajungă la inimile celor de acasă. Nouă la număr, plecate toate pe ”Drumul Soarelui”, la final vor mai ajunge doar trei echipe. 

ADVERTISEMENT

Lupta este din ce în ce mai grea, mai ales că fiecare dintre echipele rămase își dorește biletul de aur către marea finală. Acum, bătălia se dă între Alexia cu Aris Eram, Romică cu Cătălin Țociu, Giulia și Vlad Huidu și Laura cu Sânziana.

După mai bine de opt etape jucate la intensitate maximă, a venit timpul pentru difuzarea marii finale de la ”America Express”. De departe, este cel mai mai așteptat episod din întregul sezon, mai ales că toate echipele au demonstrat că sunt bune, iar traseul este mereu imprevizibil.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, marea finală de la ”America Express” va fi difuzată în perioada sărbătorilor de iarnă. Mai exact, pe 27 decembrie, în ziua de Sfântul Ștefan, de la ora 20:30. Finala va putea fi urmărită atât pe Antena 1, cât și online, pe AntenaPLAY.

Ultima etapă din America Express se joacă în Buenos Aires

”Drumul Soarelui” se va încheia într-un mod apoteotic, într-un peisaj demn de marea finală. Buenos Aires va fi orașul unde marii câștigători vor fi încoronați și vor primi premiul de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”America Express” a fost o adevărată provocare anul acesta, mai ales că traseul a fost destul de periculos. Timp de mai bine de două luni, concurenții au avut de parcurs un traseul impresionant, prin unele dintre cele mai periculoase orașe din America Latină.

Cursa a început cu nouă echipe în Columbia. Apoi, pe măsură ce competiția avansa, unele dintre ele și-au luat adio de la ”America Express”.

ADVERTISEMENT

Traseul prin Columbia, Ecuador și, în final, Argentina a fost o adevărată provocare pentru toți concurenții. Chiar dacă o singură echipă vine acasă cu marele premiu, experiența a fost la fel de intensă pentru toate.

ADVERTISEMENT