Fotbal international

Echipa anului 2018 în viziunea fanilor. Salah și Neymar n-au prins primul 11! Real Madrid are patru jucători

11.01.2019 | 20:28
Echipa anului 2018 in viziunea fanilor Salah si Neymar nau prins primul 11 Real Madrid are patru jucatori
ADVERTISEMENT

UEFA a dat publicității echipa ideală a anului 2018 în viziunea fanilor de pretutindeni, iar surprizele n-au lipsit. Deși se bucură de sprijinul tuturor egiptenilor, Mohamed Salah nu a prins primul 11.

La fel a pățit și Neymar, starul lui PSG, al cărui loc a fost luat de colegul său de echipă Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Echipa anului 2018 în viziunea fanilor

ECHIPA ANULUI (4-2-3-1)
ter Stegen – S. Ramos, Van Dijk, Varane, Marcelo – Modric, Kante, Hazard – Messi, Ronaldo, Mbappe

Echipa anului 2018
Echipa anului 2018

Cum arată primul 11

Titlul de portarul anului i-a revenit lui Mark-Andre ter Stegen, jucătorul Barcelonei. Trei fotbaliști de la Real Madrid fac parte din linia defensivă, Sergio Ramos, Raphael Varane și Marcelo. Topul fundașilor este completat de Virgil Van Dijk, omul care a schimbat complet în bine apărarea „cormoranilor” de la transferul său pe Anfield.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, în linia de mijloc apar doi jucători de la Chelsea, formație care nu a excelat în 2018. Totuși, Hazard și Kante au făcut un Mondial excelent. Belgianul a luat medalia de bronz, iar Kante a devenit campion mondial. La mijloc se mai regăsește și Balonul de Aur Luka Modric.

Linia de atac este completată de Kylian Mbappe, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Fiecare a câștigat trofee importante: Mbappe a luat titlul cu PSG și Campionatul Mondial cu Franța, Messi a luat titlul în La Liga cu Barcelona, iar Ronaldo a triumfat pentru a treia oară la rând cu Real Madrid în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Surprinde faptul ca Barcelona nu are niciun mijlocaș, compartiment unde a dat jucători de legendă, precum Xavi sau Iniesta. Catalanii încearcă în această perioadă s-l aducă pe Rabiot de la PSG.