Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Echipa din play-off-ul Superligii poate pierde 6 jucători și antrenorul! „Vreau să vorbesc cu toți”

Sepsi OSK, echipa din play-off-ul Superligii, poate pierde 6 jucători și antrenorul la finalul sezonului, contractul acestora urmând să expire în vară.
05.04.2024 | 14:25
Echipa din playofful Superligii poate pierde 6 jucatori si antrenorul Vreau sa vorbesc cu toti
Echipa din play-off-ul Superligii poate pierde 6 jucători și antrenorul! „Vreau să vorbesc cu toți”. sursa foto: colaj Fanatik,
ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi OSK, echipă aflată în play-off-ul Superligii în acest moment, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea ca echipa din Sfântu Gheorghe să rămână fără 6 jucători și fără antrenorul Bernd Storck.

Laszlo Dioszegi despre posibiliatea ca Sepsi să piardă 6 jucători: „Vreau să vorbesc cu toți”

Patronul celor de la Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, care le-a promis o primă jucătorilor dacă aceștia vor ajunge în Conference League, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că vrea să așeze la masa cu toți fotbaliștii care vor rămâne liberi de contract în vară pentru a negocia prelungirea cu aceștia.

ADVERTISEMENT

„Eu tocmai am zis și colegilor că în maxim două săptămâni vreau să stăm jos cu toți jucătorii care sunt în momentul de față la noi și le se vor termina contractul. Sunt vreo 5-6 jucători.  Să vedem ce hotărâre vom lua împreună, să vedem cerințele lor. Trebuie să mai aducem și vreo 2-3 jucători minim.

Avem 5-6 jucători care își termină contractul în vară. Vrem să vorbim cu toți, pentru că ne pot ajuta pe mai departe”, a declarat patronul celor de la Sepsi OSK la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi: „N-am semnat prelungirea nici cu antrenorul”

Patronul echipei din Sfântu Gheorghe a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, că nu a vorbit nici cu antrenorul echipei, Bernd Storck, pentru o eventuală prelungire a contractului din vară.

„N-am semnat prelungirea nici cu antrenorul, dar ambele părți vor asta, deci nu este nicio problemă. Are și acea clauza pe care și-a îndeplinit-o cu ajungerea în play-off, care înseamnă și prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

Nu este nicio problemă în privința asta și din această cauză nu ne agităm cu el. Acum importanți sunt jucătorii, să discutăm cu ei, să prelungim contractele cu jucătorii care vor să rămână la club și să mai aducem doi, trei jucători buni pentru a ne ajuta anul viitor să intrăm mai ușor în play-off, dacă reușim.

Nu a venit nicio ofertă pentru niciun jucător în acest moment, nu se pune problema, până la vara mai este mult timp.

ADVERTISEMENT

Marius Ștefănescu are 11 goluri și 6 pase de gol. Și astăzi vine un agent pentru meciul cu Farul. Nu știu ce jucător urmărește că nu am întrebat, vedem”, a mărturisit Laszlo Dioszegi la FANATIK SUPERLIGA.

Echipa din play-off-ul Superligii poate pierde 6 jucători și antrenorul!

ADVERTISEMENT