Life

Echipa Faimoșilor de la Survivor 2021 s-a reunit acasă la Zanni. Alexandra Stan a oferit surpriza serii

Echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021 s-a reunit acasă la Zanni, câștigătorul acestui sezon. Alexandra Stan este cea care a oferit surpriza serii.
01.12.2021 | 00:03
Echipa Faimoșilor de la Survivor 2021 s-a reunit acasă la Zanni. Surpriza pregătită de Alexandra Stan. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021 s-a reunit acasă la Zanni, unde s-au distrat pe cinste, așa cum reiese din postările de pe rețelele sociale. Alexandra Stan a fost și ea prezentă și le-a oferit foștilor coechipieri surpriza serii.

Cântăreața a gătit pomana porcului pentru toată lumea și a primit numai laude, pentru că nu a rămas mai nimic la final.

ADVERTISEMENT

În afară de Alexandra Stan, acasă la Zanni au mai venit și Cucu, Irisha, Cosmin Stanciu, Majda, Ștefan Ciuculescu, dar și Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima.

Echipa Faimoșilor de la Survivor 2021 s-a reunit acasă la Zanni

Alexandra Stan este cea care s-a ocupat de mâncare la această mică petrecere. Zanni a invitat câțiva dintre foștii săi colegi din echipa Faimoșilor și s-a simțit bine alături de ei.

ADVERTISEMENT

„Alexandra s-a apucat să ne facă de mâncare pomana porcului. Dar ce bucătăreasă frumoasă avem”, a spus Roxana Nemeș pe Instastory.

Foștii concurenți din echipa roșie au filmat-o pe cântăreață în timp ce pregătea mâncarea. Zanni s-a oferit să o „ajute” pe blondină, spre amuzamentul celor prezenți.

ADVERTISEMENT

„Mă, voi mă filmați pe mine sau vă filmați între voi?”, i-a întrebat Alexandra Stan pe cei care au filmat-o în bucătărie.

Câștigătorul Survivor România 2021 i-a dat chiar și un tricou cu marca proprie Alexandrei Stan pentru ca aceasta să nu-și păteze hanoracul.

ADVERTISEMENT

Majda le-a adus foștilor ei coechipieri un cozonac de casă gătit chiar de ea, spre marea lor încântare.

Foștii Faimoși au făcut și o poză de grup în apartamentul lui Zanni, împreună cu trofeul câștigat de artist.

Alexandra Stan reuniune Faimoși Survivor 2021
Alexandra Stan, surprinsă în timp ce gătește pentru foștii colegi din echipa Faimoșilor. Sursa foto: Instagram

Alexandra Stan, probleme de sănătate după Survivor România

Recent, Alexandra Stan a dezvăluit că se confruntă cu probleme serioase de sănătate după participarea la Survivor România.

Artista a fost eliminată după aproape două luni, însă eforturile depuse în Republica Dominicană și lipsa hranei și-au pus amprenta asupra organismului ei.

Alexandra Stan suferă de tiroida Hashimoto, o boală autoimună a glandei tiroide. Participarea la Survivor i-a agravat starea, așa cum a mărturisit în cadrul podcastului „Aproximativ discuții” de pe canalul de YouTube Happyfish.

„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului.

Am tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea.

Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut.

Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc”, a declarat Alexandra Stan în cadrul podcastului găzduit de Gojira.

ADVERTISEMENT