Sport

Echipa națională a României îl lasă indiferent pe Viorel Moldovan: „Nu mă mai atrage”

Fostil mare atacant Viorel Moldovan este dezamăgit de echipa națională a României.
02.09.2021 | 17:38
Echipa nationala a Romaniei il lasa indiferent pe Viorel Moldovan Nu ma mai atrage
ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan, jucător cu peste 70 de selecții la națională, a declarat că nu mai simte nicio emoție la meciurile „tricolorilor” din cauza ultimelor rezultate, care n-au fost chiar pe placul antrenorului.

Viorel Moldovan se declară dezamăgit de echipa națională

„Moldo-Gol” a vorbit despre sentimentele față de echipa națională, pentru care a evoluat de-a lungul timpului la turnee finale de Campionat European și Mondial, dar pe care a antrenat-o și în calitate de secund.

ADVERTISEMENT

„M-am resemnat. Nici trăiri nu mai am atunci când joacă echipa naţională, nu-mi stârneşte nimic. Nu mă atrage…

Când am fost implicat era cu totul altceva, era diferită starea de spirit. Am o stare de indiferenţă totală, să zic aşa. Mereu zicem că vrem la Euro, la Campionatul Mondial…

ADVERTISEMENT

Lăsând la o parte nostalgia, noi tot credem că înainte unor jocuri importante o să începem să escaladăm până în vârf, să ne batem cu cei mari.

România U21, în 2019, a trezit nişte emoţii în mine. Mă aşteptam ca nişte jucători din generaţia respectivă să ajungă la seniori, dar mulţi s-au pierdut pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Mă gândeam că vor prelua echipa naţională, era vorba de o semifinalistă de Campionat European. A fost o generaţie care nu a confirmat. Mi-am făcut prea multe iluzii în timp” a declarat Viorel Moldovan la Digi Sport.

Mirel Rădoi, mesaj „spartan” înainte de Islanda – România

Selecționerul României, Mirel Rădoi, a declarat la conferința de presă că nu acceptă o înfrângere în partida cu Islanda și că jucătorii lui vor da totul pentru a câștiga partida de la Reykjavik.

ADVERTISEMENT

„Chiar le-am spus jucătorilor, când a fost tragerea la sorți, că vreau Islanda.

Pentru mine, personal, este o revanșă și sigur va fi și pentru cei care au fost anul trecut aici.

Nu am fost la European, vrem să mergem la Mondial. Sunt sigur că, mâine seară, jucătorii, care vor intra pe teren, vor trebui să arate mai bine decât au arătat anul trecut, în ultimele 30 de minute.

În momentul de față, nu mă gândesc la o înfrângere. Nu accept o înfrângere. Presiunea noastră ar trebui să fie cea a rezultatelor și a jocului. Important este cum ajungem la ora jocului” , a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă

Meciul dintre Islanda si România are loc joi, 2 septembrie, de la ora 21:45 și poate fi urmărit live text pe site-ul FANATIK.RO.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,92 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: