Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Echipele de top din SuperLiga au antrenori străini! Mihai Rotaru, explicaţie surpriză: “Suntem singurii care ne permitem!”

Mihai Rotaru a vorbit despre tehnicienii români care profesează în afara țării, dar și despre primele 4 echipe din SuperLiga care au antrenori străini.
14.12.2023 | 19:08
Echipele de top din SuperLiga au antrenori straini Mihai Rotaru explicatie surpriza Suntem singurii care ne permitem
Mihai Rotaru a vorbit despre tehnicienii români care profesează în afara țării, dar și despre primele 4 echipe din SuperLiga care au antrenori străini.
ADVERTISEMENT

În SuperLiga primele 4 echipe din clasament au antrenori străini. FCSB, CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova au tehnicieni din afara României. Elias Charalambous, Andrea Mandorlini, Cristiano Bergodi și Ivailo Petev sunt antrenorii care domină campionatul românesc.

Mihai Rotaru: “Suntem singurii care ne permitem”

La FANATIK SUPERLIGA, Mihai Rotaru recunoaște că primele 4 echipe din SuperLiga sunt printre singurele formații care își permit antrenori străini de calitate. Secretul performanțelor vin și din bugetele cluburilor, FCSB, CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova având sumele cele mai mari din campionat.

ADVERTISEMENT

“Nu, pentru că Olăroiu antrenează în afară, Lucescu în afară, Boloni în afară, Isăilă în afară și Șumudică în afară, Rădoi în afară. Deci, nu cred că întreabă nimeni dacă i se pare curios că sunt atâți antrenori români în Arabia Saudită, în Emirate, în Grecia sau în China.

Este vorba de globalizare. Totul este pe masă, nu contează că ești din Namibia, din România, din Germania sau din Statele Unite ale Americii. Este o piață a muncii deschisă și este un schimb de experiență.

ADVERTISEMENT

Avem antrenori valoroși care antrenează afară. Nu văd o problemă. Pentru că primele 4 echipe înseamnă și primele bugete. Suntem singurii care ne permitem. Sunt antrenori scumpi și care au CV”, a spus Mihai Rotaru.

Ce schimbări a adus Ivailo Petev la Universitatea Craiova. Verdictul lui Mihai Rotaru

Universitatea Craiova s-a apropiat de podiumul din SuperLiga după victoriile cu Dinamo și Oțelul Galați. Oltenii au făcut o a doua repriză excelentă la Galați, iar Mihai Rotaru s-a arătat încântat de jocul formației pe care o finanțează.

ADVERTISEMENT

“(n.r. cum simțiți echipa după venirea lui Petev?) Bine. E mai puțin important cum o simțim. Ne uităm la a doua repriză de la Galați, când pe un teren foarte greu, contra celei mai luptătoare echipe din Liga 1 și echipa care aleargă cel mai mult, o echipă care nu renunță, după chipul și asemănarea lui Dorinel Munteanu, noi am arătat că putem să avem și aceste calități.

Determinare, agresivitate, dăruire, luptă până în ultimul moment. A doua repriză de la Galați ne dă speranțe. Eu nu discut cu jucătorii. Nu este în fișa postului la mine. Eu nu fac anchete cu jucătorii.

ADVERTISEMENT

Eu nici cu staff-ul nu discut. Eu discut cu un singur om, cu antrenorul principal. Că este Pițurcă, Neagoe, Ivailo. Eu nu discut cu alte persoane”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Mihai Rotaru, despre echipele din SuperLiga cu antrenori străini

ADVERTISEMENT
Tags: