Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce schimbări a adus Ivailo Petev la U Craiova. Verdictul lui Mihai Rotaru: „E un prim pas”

Mihai Rotaru a explicat ce schimbări a adus Ivailo Petev la Universitatea Craiova. Patronul din Bănie a dat verdictul la FANATIK SUPERLIGA.
01.12.2023 | 11:17
Ce schimbari a adus Ivailo Petev la U Craiova Verdictul lui Mihai Rotaru E un prim pas
Mihai Rotaru a explicat ce schimbări a adus Ivailo Petev la U Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a legat două victorii consecutive în SuperLiga, iar bulgarul Ivailo Petev, noul antrenor al oltenilor, are două victorii în tot atâtea partide în Bănie. Mihai Rotaru a explicat ce schimbări a adus Petev la Universitatea Craiova.

Ce schimbări a adus Ivailo Petev la U Craiova. Verdictul lui Mihai Rotaru: „Determinare, agresivitate și dăruire”

Universitatea Craiova s-a apropiat de podiumul din SuperLiga după victoriile cu Dinamo și Oțelul Galați. Oltenii au făcut o a doua repriză excelentă la Galați, iar Mihai Rotaru s-a arătat încântat de jocul formației pe care o finanțează.

ADVERTISEMENT

„(n.r. cum simțiți echipa după venirea lui Petev?) Bine. E mai puțin important cum o simțim. Ne uităm la a doua repriză de la Galați, când pe un teren foarte greu, contra celei mai luptătoare echipe din Liga 1 și echipa care aleargă cel mai mult, o echipă care nu renunță, după chipul și asemănarea lui Dorinel Munteanu, noi am arătat că putem să avem și aceste calități.

Determinare, agresivitate, dăruire, luptă până în ultimul moment. A doua repriză de la Galați ne dă speranțe. Eu nu discut cu jucătorii. Nu este în fișa postului la mine. Eu nu fac anchete cu jucătorii.

ADVERTISEMENT

Eu nici cu staff-ul nu discut. Eu discut cu un singur om, cu antrenorul principal. Că este Pițurcă, Neagoe, Ivailo. Eu nu discut cu alte persoane”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA.

Ce s-a întâmplat la pauza meciului Oțelul – Universitatea Craiova 1-3: „Au avut o ședință”

Oțelul Galați a intrat cu avantaj minim la cabine în meciul cu Universitatea Craiova. A doua repriză le-a aparținut în totalitate oltenilor. Alex Mitriță a fost pe val, reușind să marcheze un hat-trick, iar echipa lui Petev a plecat cu toate cele trei puncte după o deplasare extrem de grea.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a explicat ce s-a întâmplat la vestiare, la pauza partidei. „Nu am discutat specific anume (n.r. cu Petev în pauză la Galați). Băieții au avut o ședință, n-a fost nimic spectaculos.

S-au reglat anumite lucruri de ceea ce trebuie să facă. Noi trebuie să avem constanță. Astea ne-a lipsit în ultimii ani de zile. Pe noi ne interesează că echipa începe să arate ușor-ușor într-un alt mod față de filosofia pe care o are fiecare antrenor.

ADVERTISEMENT

Nu înseamnă că un antrenor are o filosofie bună sau proastă. Important este să o ai. Am arătat agresivitate și determinare, este un prim pas. Mai departe va fi o echipă lucrată după filosofia antrenorului”, au fost cuvintele lui Mihai Rotaru.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi vizionată în premieră pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți, vineri, ora 17:30.

Ce schimbări a adus Ivailo Petev la U Craiova. Verdictul lui Mihai Rotaru: „E un prim pas”

ADVERTISEMENT