Sport

Edi Iordănescu a refuzat o ofertă fabuloasă pentru a rămâne la naționala României: „Erau șapte milioane de euro pe doi ani!”

Edi Iordănescu, selecționerul României, a refuzat o ofertă de nu mai puțin de șapte milioane de euro pentru a continua pe banca tehnică a „tricolorilor”.
07.06.2022 | 17:33
Edi Iordanescu a refuzat o oferta fabuloasa pentru a ramane la nationala Romaniei Erau sapte milioane de euro pe doi ani
Edi Iordănescu a avut un ofertă de 7 milioane de euro, însă a decis să continue pe banca naționalei. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Selecționerul Edi Iordănescu trece prin clipe mai puțin plăcute pe banca echipei naționale, însă și așa este un antrenor la mare căutare. Chiar dacă se află sub contract cu FRF, el a primit recent o ofertă extrem de tentantă, pe care însă a refuzat-o.

Daniel Stanciu l-a dat de gol pe Edi Iordănescu: „A refuzat din start o ofertă de 7 milioane de euro!”

Selecționerul Edi Iordănescu a răbufnit după înfrângerea din Muntenegru și a declarat că nu vrea să își strice cariera la echipa națională. Cu toate acestea, Daniel Stanciu a dezvăluit la Digi Sport oferta fabuloasă la care a renunțat selecționerul pentru a continua pe banca naționalei.

ADVERTISEMENT

„Eu am fost martor la momentul în care au început negocierile între Edi Iordănescu și FRF. Până la acel moment, Edi Iordănescu negocia cu o echipă din Arabia Saudită. Era un contract foarte bun. În momentul în care a apărut oferta de la FRF a spus stop!”, a confirmat acesta informația dezvăluită încă din ianuarie de către site-ul nostru.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate la începutul anului că echipa din Arabia Saudită era Al Fateh și-i oferea lui Edi Iordănescu un salariu de 1,5 milioane de euro pe sezon.

ADVERTISEMENT

Pentru Edi Iordănescu, naționala României este sfântă, așa cum e și pentru tatăl său, Anghel Iordănescu: „A spus că pentru el pasul de a merge la echipa națională e o chestie importantă. A fost deschis din prima la a merge la echipa națională, deși știa că lucrurile nu erau perfecte”, a explicat Daniel Stanciu pentru sursa citată.

Daniel Stanciu a mai declarat că selecționerul tocmai a refuzat o ofertă uriașă din Dubai: „În mai, a avut o altă ofertă de la o echipă din Dubai, șapte milioane de euro, contract pe doi ani, clubul plătea clauza de reziliere cu FRF, îl lăsa la aceste patru meciuri și trebuia să înceapă de la 1 iulie. A refuzat din start”.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu e hotărât să facă ordine la națională. Discurs furibund în vestiar după înfrângerea cu Muntenegru

Prestația jalnică a „tricolorilor” în partida pierdută contra selecționatei Muntenegrului a stârnit nemulțumire în sânul naționalei. Vizibil afectat, Edi Iordănescu a anunțat că nu are de gând să renunțe la post, dar se va lupta din răsputeri să construiască un mediu potrivit performanței. Chiar dacă asta va însemna să treacă pe linie moartă o parte dintre jucători.

Le-a transmis acest lucru și elevilor săi în vestiar, printr-un discurs furibund, imediat după încheierea partidei de la Podgorica. „Oricâtă pregătire a jocului facem, indiferent câtă organizare, tactică, analize, dacă ne e teamă de jocuri, totul e în van. O să mă lupt până construiesc mediul şi mentalitatea potrivite!

ADVERTISEMENT

Şi cine înţelege asta o să fie cu mine până la final şi atunci o să fim fericiţi. Cine nu, nu e supărare, dar atunci să nu plângă după echipa naţională”, le-a transmis Edi Iordănescu „tricolorilor” în vestiar.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,80 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Bosnia Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT