Sport

Edi Iordănescu, discurs furibund în vestiar. „Eu, când mă apuc de ceva, o scot la capăt chiar dacă schimb din temelii!” Exclusiv

România a pierdut meciul cu Muntenegru, scor 0-2, iar eşecul i-a căzut greu selecţionerului. FANATIK a aflat ce le-a transmis Edi Iordănescu jucătorilor în vestiar după eşecul de la Podgorica.
05.06.2022 | 20:11
Edi Iordanescu discurs furibund in vestiar Eu cand ma apuc de ceva o scot la capat chiar daca schimb din temelii Exclusiv
Edi Iordănescu şi jucătorii naţionalei. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a început cu stângul campania din Liga Naţiunilor. „Tricolorii” au pierdut cu 0-2 meciul împotriva naţionalei din Muntenegru, la finalul unui meci modest în care singurul şut pe spaţiul porţii adverse a venit în minutul 90+3.

Edi Iordănescu, discurs furibund în vestiar: „Eu când mă apuc de ceva, o scot la capăt şi dacă schimb din temelii”

Edi Iordănescu a fost foarte supărat pe jucătorii săi în vestiar şi pe atitudinea acestora. FANATIK a aflat că selecţionerul le-a reproşat jucătorilor în vestiar că s-au temut de adversar de rezultat şi de meci.

ADVERTISEMENT

“Nu-mi vine să cred că teamă de adversar şi de rezultat ați arătat. Asta e mentalitate de echipă mică, nu se poate face performanţă aşa. Eu, când mă apuc de ceva, o scot la capăt chiar dacă sunt nevoit să schimb din temelii. V-am arătat încrederea mea totală şi suportul meu, dar nu pot să aştept după nimeni pentru că nici timpul nu ne aşteaptă”, a sunat discursul plin de supărare al selecţionerului.

„Mă lupt până construiesc mediul şi mentalitatea potrivite”

Iordănescu le-a transmis jucătorilor că nu se va lăsa până nu va construi mediul potrivit şi va seta mentalitatea potrivită, chiar dacă asta înseamnă să renunţe la unii dintre jucători.

ADVERTISEMENT

„Oricâtă pregătire a jocului facem, indiferent câtă organizare, tactică, analize, dacă ne e teamă de jocuri, totul e în van. O să mă lupt până construiesc mediul şi mentalitatea potrivite!

Şi cine înţelege asta o să fie cu mine până la final şi atunci o să fim fericiţi. Cine nu, nu e supărare, dar atunci să nu plângă după echipa naţională”.Cam așa a fost atmosfera în vestiarul naționalei, după 0-2 la Podgorica, din ce au dezvăluit tricolorii pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu şi-a criticat jucătorii la conferinţa de presă

La conferinţa de presă de la finalul meciului, Edi Iordănescu a recunoscut superioritatea adversarului şi a atras atenţia asupra faptului că jucătorii săi nu au avut atitudinea potrivită:

“Din păcate, un rezultat prost, dar venit pe un fond de joc prost. Clar merit pentru echipa gazdă, au meritat punctele. E greu de digerat momentul, nu e ușor, din păcate asta înseamnă fotbalul modern, angajament, travaliu, mai puțin călcâie și joc boem.

ADVERTISEMENT

Dacă în prima repriză n-am avut multe momente bune în ofensivă, macar în defensivă am stat bine. Am avut energie să ducem dueluri, dar în partea a doua ne-am precipitat.

Nu am un răspuns în momentul de față, am văzut o echipă foarte motivată zilele astea, băieții au fost atenți și motivați, dar ce am arătat astăzi a fost trist și nu reușim să ieșim din umbra în care suntem de ceva timp”, a declarat selecţionerul.

Delegaţia României a plecat duminică la Zenica pentru meciul cu Bosnia!

România speră să spele ruşinea de la Podgorica în meciul pe care îl va disputa marţi, împotriva Bosniei. Delegaţia “tricoloră” a plecat la Zenica în cursul zilei de duminică, distanţa faţă de Podgorica fiind foarte scurtă.

Apoi, România va disputa două meciuri pe teren propriu, ambele pe stadionul Giuleşti. Sâmbătă, 11 iunie, “tricolorii” vor întâlni Finlanda, iar trei zile mai târziu, se va disputa returul împotriva naţionalei din Muntenegru.

  • 1 şut pe poartă a avut România în Muntenegru
  • 2024 este anul în care expiră contractul de selecţioner al lui Edi Iordănescu

(P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,15 este cota pentru „2” la meciul Bosnia și Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT