Sport

Edi Iordănescu, dezvăluiri halucinante despre un jucător al FCSB-ului, care a fost infectat cu COVID-19: „A căzut din picioare în cameră!”

FCSB s-a impus în fața celor de la FC Argeș, 2-1, în etapa a 14-a din Liga 1. La finalul meciului, Edi Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor, a făcut dezvăluiri halucinante despre unul dintre jucătorii care au fost infectați cu COVID-19.
01.11.2021 | 10:55
Edi Iordanescu dezvaluiri halucinante despre un jucator al FCSBului care a fost infectat cu COVID19 A cazut din picioare in camera
Grup de jucători FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB a fost crunt lovită de infectările cu COVID-19, în ultima perioadă. Din cauza numărului insuficient de jucători apți, formația bucureșteană a fost nevoită să-și amâne partida cu Farul Constanța din etapa trecută de campionat.

Totodată, bucureștenii au încercat să reprogrameze și meciul cu FC Voluntari, din optimile Cupei României, însă regulamentul FRF nu permite acest lucru. Astfel că FCSB a pierdut partida la „masa verde”.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, dezvăluiri halucinante despre un jucător al FCSB-ului, care a fost infectat cu COVID-19

Antrenorul FCSB-ului susține că o parte dintre elevii săi, care au contractat COVID-19, au prezentat simptome severe ale cumplitului virus. Ba mai mult, Edi Iordănescu a dezvăluit că unul dintre jucători a leșinat în camera sa din baza de cantonament de la Berceni.

„Mi-a fost teamă azi. Am avut jucători cu probleme mari, nu doar din cauza izolării. Au fost jucători care nu s-au putut da jos din pat și chiar, fără să-mi ceri nume, care a căzut din picioare în cameră.

ADVERTISEMENT

A fost găsit de unul din secunzii mei, care se afla și el acolo în izolare. Au auzit o bubuitură și când au inrat în cameră l-au găsit căzut pe jos în cameră. Momente cumplite.

De aceea spun că a fost foarte urât din partea celor care au comentat că nu jucăm cu Farul. Am suferit enorm și pentru că nu ne-am putut apăra șansele în Cupă. Simțeam că avem un culoar bun spre trofeu.

ADVERTISEMENT

Știu cât de importantă este Cupa pentru suporteri, iar eu am venit la Steaua (n.r. FCSB) pentru trofee. Am pierdut dintr-o vină care nu era a noastră”, a declarat Edi Iordănescu, la Radio Sport Live.

Andrei Cordea este jucătorul despre care Edi Iordănescu spune că „a căzut din picioare”, notează ProSport. Extrema FCSB-ului s-a aflat pe banca de rezerve la meciul cu FC Argeș, însă nu a bifat niciun minut de joc.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu: „Ziua întoarcerii în Ghencea se apropie!”

Totodată, Edi Iordănescu a anunțat că ziua întoarcerii FCSB-ului pe stadionul „Steaua” se apropie și și-a exprimat indignarea pentru faptul că, până acum, formației finanțate de Gigi Becali nu i s-a permis să joace pe noua arenă din București.

„Ziua întoarcerii în Ghencea se apropie. Simțim suporterii aproape și ar trebui să înțeleagă că așa cum ei așteaptă acea zi când să fim împreună în Ghencea, aștept și eu la fel de mult, chiar și mai mult decât ei. Să intrăm acolo, în baza unde am copilărit.

Știu ce ar însemna și pentru băieți. Chiar azi am vorbit cu ei și le-am spus să fie puternici și să treacă peste acest obstacol cu deplasări chiar și când jucăm acasă. Că nu e departe ziua când vom avea acces acolo.

Nu văd cum acolo se organizează meciuri de liga a doua, de rugby, poate vor fi și concerte și să nu aibă acces echipa noastră care totuși îmbracă tricourile roș-albastre”, a mai spus Edi Iordănescu.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT