Sport

Selecționerul Edi Iordănescu are încredere în FCSB: ”Lupta la titlu e deschisă în continuare!”

Selecționerul echipei naționale Edi Iordănescu a analizat șansele echipelor care aspiră la trofeul de campioană în întrecerea internă și nu este convins că liderul CFR Cluj are un avantaj real în lupta cu FCSB.
05.03.2022 | 09:36
Selectionerul Edi Iordanescu are incredere in FCSB Lupta la titlu e deschisa in continuare
Edi Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a luat o opțiune importantă în disputa cu FCSB pentru titlul de campioană, după ultimul eșec al roș-albaștrilor 0-1 cu FC Argeș. Însă, Edi Iordănescu nu o exclude din calcule pe echipa patronată de Gigi Becali.

Edi Iordănescu: ”Mi-aș dori să fie o luptă acerbă, până la final”

Selecționerul Edi Iordănescu a câștigat titlul de campion în Casa Pariurilor Liga 1 cu CFR Cluj și consideră că în continuare feroviarii au atuul experienței în lupta cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Până să fie numit selecționer, Iordănescu a pregătit-o și pe vicecampioana în exercițiu a țării și știe că roș-albaștrii au și ei șansele lor în această dispută.

Nici Universitatea Craiova nu este total ieșită din joc, în opinia lui Iordănescu, mai ales că la finalul sezonului regulat, conform regulamentului, punctele se vor înjumătății.

ADVERTISEMENT

”Cred că lupta este deschisă în continuare, cu toate că, în momentul de faţă, după ultimele 3 jocuri şi ultimele 3 rezultate ale FCSB-ului, CFR-ul a luat o anumită distanţă. 

Valoare au ambele echipe cu siguranţă şi Craiova are, însa CFR-ul are şi foarte multă experienţă şi nu va fi uşor, ei au mai multă experienţă!

ADVERTISEMENT

Pentru competiţie mi-aş dori să fie cât mai acerbă şi cât mai spre final, dar, până la urma urmei, am datoria să fiu echidistant şi cine va merita, să câştige”, a spus Iordănescu, la Telekom Sport.

Gigi Becali încă mai crede că FCSB o poate detrona pe CFR Cluj

FCSB a pierdut ultimul meci din Casa Pariurilor Liga 1, scor 0-1 cu FC Argeș și s-a îndepărtat la 14 puncte de campioana en titre și lidera clasamentului CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Chiar și în aceste condiții finanțatorul roș-albaștrilor încă mai crede că în play-off echipa lui poate avea un parcurs fără cusur care să direcționeze trofeul de campioană înspre Buftea.

Deși a anunțat măsuri drastice imediat după eșecul cu FC Argeș, între care și excluderea portarului Andrei Vlad care a gafat impardonabil la golul piteștenilor, Becali a revenit la sentimente mai bune și este convins că după înjumătățirea punctelor, FCSB poate recupera ecartul.

În ultima etapă din sezonul regulat roș-albaștrii vor juca, acasă, cu FC Voluntari, duminică de la 20:30, în vreme ce, tot duminică, CFR Cluj va primi vizita lui Dinamo. Meciul este programat de la ora 17:30.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 5,80 este cota pentru ”1 și sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT