Sport

Edi Iordănescu și-l dorește pe Claudiu Keșeru la FCSB: „E un jucător care nu mai are nevoie de prezentări!”

Edi Iordănescu l-a lăudat pe Claudiu Keșeru și nu a infirmat faptul că își dorește să îl aducă la FCSB pe atacantul lui Ludogorets.
23.08.2021 | 11:58
Edi Iordanescu sil doreste pe Claudiu Keseru la FCSB E un jucator care nu mai are nevoie de prezentari
ADVERTISEMENT

FCSB e în căutarea unui atacant, iar Keșeru e la un pas de despărțirea de campioana Bulgariei, după ce a fost trimis la echipa a doua a clubului.

Keșeru mai este dorit și de Rapid, însă s-ar putea duela cu Lionel Messi în acest sezon, conform presei bulgare, care anunță că fotbalistul este dorit de fosta sa echipă, Nantes.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, despre varianta Keșeru: „Vom vedea”

Edi Iordănescu a vorbit înainte de meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe despre eventualele transferuri pe care și le dorește, însă antrenorul a explicat că în primul rând vrea să evalueze actualul lot al echipei: „Am transmis conducerii că prima dată vreau să evaluez lotul pe care îl avem deja”.

Antrenorul FCSB-ului a recunoscut că este foarte pretențios atunci când alege un jucător, procesul de selecție fiind unul extrem de pretențios: „Sunt foarte dificil când trebuie să dau ok-ul pentru un jucător. Vreau să-l înțeleg din toate punctele de vedere, uman și fotbalistic”, a mai explicat antrenorul.

ADVERTISEMENT

Iordănescu a mai declarat că jucătorii pe care îi va dori vor fi atent urmăriți înainte să se facă o ofertă pentru ei: „Când sunt jucători interesanți pentru club, îi monitorizăm”.

Edi Iordănescu se eschivează: „Nu fac aprecieri publice despre jucători”

Edi Iordănescu evită să vorbească în spațiul public despre jucătorii pe care și-i dorește, lucru pentru care este cunoscut: „După cum mă știți, nu fac aprecieri publice în sensul ăsta despre jucători, despre eventualele transferuri”.

ADVERTISEMENT

Explicația oferită a fost una foarte simplă: „Cred că la un club profesionist aceste lucruri trebuie să se întâmple în spatele scenei”, a închis subiectul Edi Iordănescu.

Chiar și așa, Iordănescu Jr. a recunoscut valoarea lui Claudiu Keșeru, despre care a avut numai cuvinte de laude: „Keșeru este un jucător care nu mai are nevoie de prezentări, dar vom vedea”.

ADVERTISEMENT

Keșeru ar putea ajunge însă la FC Nantes

Presa din Bulgaria anunță că atacantul de 34 de ani ar fi dorit de fosta sa echipă, Nantes, unde ar putea ajunge chiar liber de contract. Keșeru a jucat pentru „canari” între 2003 și 2010, iar dacă mutarea se va concretiza, s-ar putea duela în etapa a 14-a din Ligue One cu Lionel Messi.

Keșeru este cel mai bun marcator din istoria clubului Ludogorets, însă a fost trimis la echipa a doua de către antrenorul echipei, deși a reușit să marcheze trei goluri în două partide în acest start de sezon, oferind și trei assist-uri.

Atacantul a intrat în conflict cu antrenorul după ce nu a fost inclus pe lista UEFA pentru meciurile din preliminariile Champions League, iar reacția sa l-a deranjat pe tehnicianul lui Lodogorets, care a decis să nu se mai bazeze pe serviciile lui.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 8,00 este cota pentru „scor corect 2-0”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT