Life

Edilul Mihai Chirica, adeptul unui stil alimentar sănătos. Ce mănâncă să fie în formă. Zahărul nu se află în meniul său

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, se laudă cu un stil de viață sănătos. Edilul a dezvăluit cum arată meniul său zilnic, din care lipsește zahărul.
04.11.2022 | 22:15
Edilul Mihai Chirica adeptul unui stil alimentar sanatos Ce mananca sa fie in forma Zaharul nu se afla in meniul sau
Mihai Chirica, dezvăluiri despre stilul său alimentar. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, încearcă să se mențină în formă la cei 51 de ani. Pentru asta, edilul este adeptul unui stil alimentar echilibrat.

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, stil de viață sănătos: ”În ultimii 20 de ani nu cred că am consumat mai mut de 1 kg de zahăr”

Mihai Chirica spune că evită carnea cât se poate, consumând-o în cantități reduse, iar zahărul nu se află deloc în meniul său. Totodată, edilul are zile când nu mănâncă absolut nimic și bea doar apă.

ADVERTISEMENT

Primarul Iașiului obișnuiește să se hrănească mereu cu fructe și legume, iar dulciurile le evită.

”Cel mai des aliment pe care îl consum, de fapt, nu-l consum… Adică mănânc cât mai puțin și sunt zile în care nu mănânc absolut nimic, beau doar apă.

ADVERTISEMENT

Secretul constă în multă apă, puțină mâncare. Maxim de două ori pe săptămână consum carne, nu contează de care, în rest mănânc multe fructe și legume, de orice fel”, a precizat Mihai Chirica pentru bzi.ro

Mihai Chirică: ”De peste 20 de ani am aceeași greutate”

Datorită alimentației sale echilibrate, Mihai Chirica a subliniat că de mai bine de două decenii are aceeași greutate și așa reușește să poarte haine vechi.

ADVERTISEMENT

De altfel, Mihai Chirica a mai spus că nu are un preparat favorit, ideal este să nu conțină foarte multă carne și să fie slab în proteine.

Dincolo de asta, edilul nu se dă în lături de la a posti. Miercurea și vinerea sunt sfinte pentru el.

ADVERTISEMENT

”Nu pot spune că prefer în mod special un preparat, ideal ar fi să nu aibă multă carne, să fie cât mai slab în proteine.

Nu am făcut excese niciodată, de peste 20 de ani am aceeași greutate, dovadă că încă îmi mai vin hainele vechi. De fiecare dată postesc, orice post, inclusiv miercurea și vinerea”, a mai detaliat Mihai Chirica.

Primarul Iașiului transmite că soția lui îi urmează exemplul. Și ea este la fel de echilibrată cu alimentația.

”Când merg undeva, am grijă să existe un echilibru, nu am pe cineva care să se ocupe de vreo dietă, singur îmi fac meniul. Soția are același stil de viață ca al meu”, a mai dezvăluit primarul Iașiului.

Mihai Chirica este unul dintre primarii din țară cei mai cunoscuți. Mandatul său se confruntă acum cu probleme, fiind trimis în judecată de DNA, într-un dosar de corupție.

În plan personal, Mihai Chirica este căsătorit cu Cristina Elena Chirica și este tată a trei copii: Ștefan, Mălina și Thea Chirica.

ADVERTISEMENT
Tags: