Sport

FC Barcelona, primul mare transfer pentru Xavi. Starul lui Manchester United si-a dat acordul

Una dintre vedetele lui Manchester United nu-și va încheia cariera pe Old Trafford. Fotbalistul este ademenit la unul dintre cele mai importante cluburi ale Europei.
18.12.2021 | 11:15
FC Barcelona primul mare transfer pentru Xavi Starul lui Manchester United sia dat acordul
ADVERTISEMENT

Edison Cavani a acceptat o ofertă la care nici cei mai fanatici fani ai uruguayanului nu s-au gândit pentru finalul carierei atacantului.

Tras pe ”linie moartă” după transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United, Cavanii a anunțat conducerea clubului că nu-și va încheia cariera pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Xavi insistă pentru transferul lui Edison Cavani

La 34 de ani Edison Cavani continuă să fie atractiv pentru cluburile importante ale Europei. Barcelona este ultima echipa care a intrat în ”licitația” pentru atacantul uruguayan.

Noul antrenor al catalanilor trebuie să găsească urgent o soluție pentru ofensiva Barcelonei, după ce Kun Aguero a fost obligat să se retragă din cauza problemelor cardiace de care suferă.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul de pe Camp Nou nu a căutat prea mult. Le-a transmis conducătorilor clubului că Edison Cavani se pliază pe jocul echipei și că ar putea fi înlocuitorul ideal al argentinianului.

Presa din Anglia notează că fotbalistul a ajuns deja la un acord cu Barcelona, ultimul aspect al mutării fiind suma pe care Manchester United o va solicita în schimbul lui.

ADVERTISEMENT

Dacă afacerea se va materializa, Edison Cavani va bifa, probabil, ultimul transfer sonor din cariera lui, oricum impresionantă.

Juventus Torino și Boca Juniors stau la pândă

Edison Cavani a anunțat deja că se desparte de Manchester United în această iarnă. O serie de accidentări care l-au ținut departe de teren și mai ales faptul că a pierdut lupta pentru titularizare cu Cristiano Ronaldo, l-au făcut pe ururguayan să se reorienteze.

ADVERTISEMENT

Boca Juniors și-a arătat interesul pentru fotbalistul de 34 de ani, la fel ca și Juventus Torino. Turpa lui Massimiliano Allegri este, la fel ca și Barcelona, în căutarea unui atacant de careu , iar Calciomercato a anunțat că Edison Cavani ar fi alegerea lui Allegri.

Sursa menționată susține că Juventus îi va oferi un contract în fereastra de transferuri din luna ianuarie.

Negocierile s-au împotmolit din cauză că uruguayanul își dorește un contract pe un an și jumătate și nu unul pe o jumătate de sezon, așa cum păreau dispuși să-i ofere torinezii.

ADVERTISEMENT
Tags: