Sport

Editorial Răzvan Ioan Boanchiş: “Primii câini care au jucat leapșa pe ouate”

Editorialistul FANATIK, Răzvan Ioan Boanchiş, comentează în stilu-i caracteristic revenirea lui Dinamo în SuperLiga, 0-2 cu Universitatea Craiova.
18.07.2023 | 14:51
Editorial Razvan Ioan Boanchis Primii caini care au jucat leapsa pe ouate
Secvenţă din meciul Dinamo - Universitatea Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a vrut să bată una dintre Craiove, dar “Patrula cățelușilor” s-a ilustrat printr-un fel de leapșă, fără a-și prinde adversarul.

Editorial Răzvan Ioan Boanchiş: “Red&White e o firma de borș, jucătorii sunt de nivelul campionatului corporatist”

Aceștia au fost primii câini care au jucat leapșa pe ouate. Craiova care a pierdut în fața FCSB a fost mult mai bună decât Craiova care a bătut-o pe Dinamo la București.

ADVERTISEMENT

Și acest lucru spune totul despre Dinamo. Red&White e o firma de borș, jucătorii sunt de nivelul campionatului corporatist (gafează că aitiştii în meciul cu rigizii de la firma de telefonie), iar galeria își va pierde curând, foarte curând răbdarea (și) cu Burcă.

“Dinamo lasă senzația că a primit un wild-card pentru a se întoarce în Liga 1”

Dacă facem o paralelă cu tenisul, Dinamo lasă senzația că a primit un wild-card pentru a se întoarce în Liga 1. E ca Sharapova când a revenit, meteoric, în circuitul WTA.

ADVERTISEMENT

Wild-card-ul lui Dinamo înseamnă Dumitrache, Dinu, Lucescu, Nunweiller, apoi Moraru, Augustin, Orac, ajungem la Raducioiu, Mateut, Klein și nu trebuie uitate nici generațiile care au jucat la Dinamo între 1999 și 2012.

În acel ultim interval, un stelist, Piţurcă, a chemat mereu la echipa națională câte cinci-șase fotbaliști de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

“Procuroru’ a greșit că nu a plecat mai de mult. Acesta nu mai e de ani buni Dinamo pe care îl știa el”

Două vorbe și despre retragerea lui Cornel Dinu din actionariatul lui Dinamo, dacă așa ceva se poate numi acționariat. Procuroru’ a greșit. Dar nu a greșit acum.

A greșit că nu a plecat mai de mult. Acesta nu mai e de ani buni Dinamo pe care îl știa el. S-a spus “stai, dom’le, că omu’ încercă, din fidelitate, să repare mașina.”

ADVERTISEMENT

Da, dar de vreo zece ani încoace a fost înlocuit un bolid defect, dar blazonat, cu o furgonetă pe care scrie Dinamo.

ADVERTISEMENT
Tags: