Sport

Eduard Florescu, reacție uluitoare după ce a fost schimbat în FC Botoșani – Sepsi 1-2. Cum și-a motivat jucătorul gestul. Update

Eduard Florescu a avut o ieșire nervoasă în momentul în care Bogdan Andone l-a înlocuit în meciul FC Botoșani - Sepsi 1-2, dar apoi și-a cerut scuze.
01.03.2024 | 17:22
Eduard Florescu a avut o ieșire nervoasă în momentul în care Bogdan Andone l-a înlocuit în meciul FC Botoșani - Sepsi 1-2. Sursă foto: Ionuț TABULTOC/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
01-03-2024
15:27

Florescu și-a cerut scuze după ieșirea nervoasă

Mijlocașul echipei FC Botoșani, Eduard Florescu, și-a cerut scuze pentru ieșirea necontrolată de la meciul cu Sepsi OSK.

”Doresc să îmi exprim public regretul față de gestul pe care l-am făcut la ieșirea de pe teren. Chiar dacă nimic nu justifică manifestarea mea aș vrea doar să explic faptul că aceasta a venit în urma frustrării pe care am simțit-o atât în momentul ratării penalty-ului, cât și a faptului că nu am reușit îmi ajut echipa mai mult astfel încât să putem obține victoria de care aveam atât de multă nevoie.

Totodată îmi asum consecințele gestului meu și îmi iau angajamentul că astfel de ieșiri nu vor mai avea loc din partea mea. Sper din suflet ca începând cu deplasarea de la Cluj să putem face pași concreți în atingerea obiectivului fixat și anume acela de a menține echipa în Superliga și în sezonul următor.

Vreau în încheiere să mulțumesc suporterilor și tuturor celor care ne sunt alături în acest drum greu pe care îl avem de parcurs în actualul an competițional”, a declarat Florescu, pentru pagina de Facebook a grupării din Botoșani.

 

Moldovenii au suferit o nouă înfrângere și și-au diminuat serios șansele de a mai reuși să se salveze de la retrogradare. Formația patronată de Valeriu Iftime are doar 20 de puncte în clasament.

Eduard Florescu, un car de nervi după înlocuirea din FC Botoșani – Sepsi 1-2

Un moment neașteptat s-a petrecut în minutul 76 al partidei FC Botoșani – Sepsi 1-2, din etapa a 28-a din SuperLiga, atunci când antrenorul gazdelor Bogdan Andone a decis să-l schimbe pe Eduard Florescu, în locul său trimițându-l în teren pe Alin Șeroni.

ADVERTISEMENT

Florescu este cel mai bun marcator al moldovenilor, dar la întâlnirea cu Sepsi a avut o evoluție sub așteptări. Mai mult, mijlocașul de 26 de ani a ratat și un penalty în minutul 65, la scorul de 0-2.

Frustrat de această ratare, dar și de faptul că a fost înjurat de o parte a spectatorilor prezenți pe stadion, jucătorul de la Botoșani a cedat nervos în momentul schimbării și a început să înjure ca la ușa cortului.

ADVERTISEMENT

Deși într-o primă fază a părut că se liniștește după ce a fost îmbrățișat de Bogdan Andone, Florescu a explodat în momentul în care a ajuns la banca de rezerve. El a dat mâna cu cei aflați acolo, iar apoi a lovit puternic cu pumnul în peretele de plexiglas al bănci pe care l-a rupt. VEZI AICI MOMENTUL

Florescu, discurs agresiv la adresa coechipierilor

Eduard Florescu a trecut în urmă cu un an prin momente tragice. Iubita sa Andreea a pierdut sarcina și a ajuns în stare gravă la spital. Femeia în vârstă de 32 de ani a fost transportată de urgență cu elicopterul SMURD de la Botoșani la Iași.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Florescu a ajuns la maternitate cu o serie de complicații, medicii luând decizia că bebelușul trebuie scos de urgență pentru că sarcina era toxică pentru organism și exista riscul ca și mama să-și piardă viața. Bebelușul a fost scos la doar 22 de săptămâni, dar în ciuda efortului făcut de medici nu a putut fi salvat.

După ce FC Botoșani a obținut prima victorie din acest sezon, scor 2-0 cu Oțelul Galați în ultima etapă jucată în 2o23, Florescu și-a făcut praf coechipierii. Mijlocașul a spus că o parte din colegii săi sunt lași.

ADVERTISEMENT