Sport

Edwin van der Sar, mesaj din spital: ”Nu mai sunt la terapie intensivă”

Fostul mare portar Edwin van der Sar și-a revenit după ce a suferit o hemoragie cerebrală și a anunțat că a ieșit de la terapie intensivă.
19.07.2023 | 16:27
Edwin van der Sar mesaj din spital Nu mai sunt la terapie intensiva
Edwin van der Sar a fost internat la terapie intensivă după ce a suferit o hemoragie cerebrală. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
19-07-2023
13:30

Veşti bune de la Van der Sar

Fostul fotbalist Edwin van der Sar a anunţat, printr-un mesaj postat în social media, că însă este în spital, dar nu la terapie intensivă, şi speră să fie externat săptămâna viitoare.

”În primul rând, vrem să mulţumim tuturor pentru toate mesajele minunate şi de susţinere. Mă bucur să vă anunţ că nu mai sunt în unitatea de terapie intensivă. Cu toate acestea, sunt încă în spital. Sper să mă întorc acasă săptămâna viitoare şi să fac următorul pas în recuperarea mea!”, a scris Van der Sar, pe contul de Twitter.

Fostul director executiv al clubului Ajax Amsterdam a suferit o hemoragie cerebrală în data de 7 iulie, în timp ce se afla în vacanţă în Croaţia.

12-07-2023
07:29

Soția lui Edwin van der Sar, vești despre starea de sănătate a fostului fotbalist

Edwin van der Sar a suferit o hemoragie cerebrală și a fost transporat cu elicopterul, la secția de terapie intensivă a unui spital din Croația, unde fostul portar se afla în vacanță.

Annemarie van der Sar, soția fostului fotbalist de la Ajax și Manchester United, a revenit cu informații despre starea de sănătate a lui Edwin van der Sar. Ajax a făcut public anunțul soției fostului portar prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Situația lui Edwin van der Sar este stabilă, iar fostul jucător a început să comunice. „Edwin încă este la secția de terapie intensivă, dar este stabil. Nu este într-un pericol care să îi amenințe viața.

De fiecare dată când il vizităm, este comunicativ. Trebuie să așteptăm cu răbdare ca să vedem cum evoluează această situație”, a fost postarea celor de la Ajax pe rețelele de socializare.

08-07-2023
11:57

Ajax, detalii despre starea lui van der Sar

Ajax Amsterdam a emis un comunicat în care a oferit ultimele vești despre starea de sănătate a legendei olandeze: „Edwin van der Sar va rămâne deocamdată la terapie intensivă. Starea lui este stabilă, dar încă îngrijorătoare.

Ajax împărtășește aceste informații în numele Annemarie van der Sar, soția lui Edwin. Familia Van der Sar, alături de Ajax, sunt recunoscătoare și profund emotionate de numeroasele mesaje de sprijin”, se mai arată în comunicatul de presă. 

Edwin van der Sar, fostul mare portar al lui Manchester United, a fost transportat de urgență cu elicoperul la spital, după ce a suferit o hemoragie cerebrală. Fostul fotbalist a fost internat la terapie intensivă, însă starea lui este stabilă, potrivit Sky Sport.

Edwin van der Sar, internat la terapie intensivă după ce a suferit o hemoragie cerebrală

Edwin van der Sar, care și-a dat demisia în urmă cu o lună din postura de director executiv al lui Ajax, a suferit o hemoragie cerebrală, a fost preluat cu elicoperul și transporat la spital vineri după-amiază. Fostul internațional olandez se afla în vacanță în Croația, înainte de a-și pierde cunoștința.

ADVERTISEMENT

Fostul mare portar va rămâne internat la terapie intensivă. Clubul olandez Ajax a confirmat informația printr-o postare pe rețelele de socializare. „Vineri, Edwin van der Sar a suferit o hemoragie cerebrală.

În prezent, se află în spital la unitatea de terapie intensivă și este într-o stare stabilă. Odată ce există informații mai concrete, va urma o actualizare. Toți cei de la Ajax îi urează lui Edwin însănătoșire rapidă. Ne gândim la tine”, a fost mesajul clubului olandez, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

A doua oară când familia van der Sar se confruntă cu o hemoragie cerebrală

Nu este prima oară când familia van der Sar se confruntă cu o astfel de problemă medicală. În decembrie 2009, Annemarie van der Sar, soția fotbalistului, a suferit o hemoragie cerebrală, în timp ce Edwin van der Sar se afla la Manchester United.

Edwin van der Sar și-a început cariera de fotbalist la Ajax, cu care a câștigat Liga Campionilor în 1995. Ulterior, fostul mare portar a îmbrăcat tricourile celor de la Juventus și Fulham înainte de a ajunge, în 2005, la Manchester United.

ADVERTISEMENT

Alături de „diavoli” Edwin van der Sar a câștigat al doilea trofeu al Ligii Campionilor din carieră. La naționala Olandei, portarul a adunat 130 de selecții. În 2011, olandezul și-a agățat ghetele în cui și a făcut parte din consiliul de administrație al lui Ajax, înainte de a deveni director executiv, în 2016.

„Am trăit lucruri minunate împreună, dar a fost și o perioadă incredibil de grea. Simt nevoia să iau distanță, să mă odihnesc și să fac alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Nu mă mai simt capabil să iau decizii cu privire la acest minunat club în perioada următoare, astfel că am hotărât să demisionez, a declarat Edwin van der Sar, după ce și-a anunțat demisia de la Ajax.

ADVERTISEMENT