Sport

„Efectul Messi”. Cât a ajuns să coste un bilet la meciul de debut al argentinianului la Inter Miami

Cât a ajuns să coste un bilet la meciul de debut al lui Lionel Messi la Inter Miami. Primul meci în SUA pentru argentinian ar putea avea loc peste o lună.
17.06.2023 | 16:34
Efectul Messi Cat a ajuns sa coste un bilet la meciul de debut al argentinianului la Inter Miami
Cât a ajuns să coste un bilet la meciul de debut al lui Lionel Messi la Inter Miami. Foto: Twitter.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi s-a transferat în această vară la Inter Miami după ce a ajuns la final de contract cu PSG. „Decarul” argentinian nu a apucat încă să evolueze în tricoul echipei patronate de David Beckham. Septuplul Balon de Aur se află în această perioadă în cantonament alături de naționala Argentinei.

Cât a ajuns să coste un bilet la meciul de debut al lui Lionel Messi la Inter Miami

După despărțirea de PSG, Lionel Messi s-a alăturat naționalei lui Lionel Scaloni în Asia. Argentina, campioana mondială en-titre, a câștigat partida amicală cu Australia (2-0) și va încheia stagiunea de pregătire cu un meci împotriva Indoneziei.

ADVERTISEMENT

Astfel, debutul lui Lionel Messi a fost amânat, iar fostul jucător de la Barcelona sau PSG ar urma să debuteze pe 22 iulie în meciul celor de la Inter Miami cu Cruz Azul, din Leagues Cup. Deși partida va avea loc peste mai mult de o lună, cererea de bilete este uriașă.

Biletele se vând extrem de rapid, iar acest aspect a dus la majorarea prețului. Potrivit AS.com, un loc pe stadion în apropierea gazonului la meciul de debut al lui Lionel Messi la Inter Miami costă 11.000 de euro. La polul opus, cel mai ieftin bilet costă 4.400 de euro.

ADVERTISEMENT
  • 44 de euro costă un bilet la următorul meci al lui Inter Miami de pe teren propriu

Lionel Messi nu va juca în amicalul cu Indonezia

Cererea de bilete a fost uriașă pentru partida amicală a Argentinei cu Indonezia, care va avea loc pe Stadionul „Utama Gelora Bung” din Jakarta. Totuși, Lionel Messi nu va evolua în al doilea amical de pregătire din luna iunie pentru selecționata „Albiceleste”.

Nu mai puțin de 60.000 de bilete s-au vândut pentru partida dintre Argentina și Indonezia, iar fanii au reacționat nervos după ce au aflat că Messi nu va juca. Mulți dintre suporteri au adus acuzații organizatorilor cu privire la publicitate mincinoasă.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, gol fabulos în victoria Argentinei cu Australia

Lionel Messi a deschis rapid scorul în amicalul Argentinei cu Australia de la Beijing, unde au asistat 68.000 de spectatori. Starul din atacul campioanei mondiale a primit mingea de la Enzo Fernandez, după care a driblat cu ușurință un adversar.

Septuplu câștigător al Balonului de Aur, Messi a șutat de la marginea careului fără să-i ofere vreo șansă portarului. German Pezzella, atacantul lui Betis, a stabilit scorul final dintr-o pasă venită de la Rodrigo de Paul. Partida amicală a Argentinei cu Indonezia va avea loc luni, 19 iunie, de la ora 15:30.

ADVERTISEMENT

În echipa Australiei la meciul amical cu Argentina, numărul „10” a fost purtat de Ajdin Hrustic, care a intrat pe gazon în repriza secundă. Fotbalistul care evoluează pentru Verona deține și cetățenie română. A fost singurul fotbalist cu cetățenie română care a participat la Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT