Fotbal international

Fostul internațional egiptean Mido îl atacă pe Zinedine Zidane. “Nu a adus nimic nou în al doilea mandat la Real Madrid”

05.04.2020 | 21:58
Fostul international egiptean Mido il ataca pe Zinedine Zidane Nu a adus nimic nou in al doilea mandat la Real Madrid
ADVERTISEMENT

În Spania, ca peste tot în Europa, cu excepția Belarus, fotbalul este oprit după declanșarea pandemiei de COVID 19. Real Madrid se află pe locul 2 în La Liga, în urma rivalului de moarte Barcelona, iar în Champions League e în mare pericol de eliminare, după ce a pierdut acasă, cu 2-1, primul meci din cadrul optimilor de finală.

Egipteanul Mido, atac la Zinedine Zidane

Cum meeciuri nu mai există și nici nu se poate spune că exactitate când și dacă se va relua competiția internă, deși UEFA ține morțiș acest lucru, e vremea multor analize și a diverselor opinii privind calitatea jocului și a rezultatelor celor două candidate la titlu.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional egiptean Mido nu vede cu ochi buni revenirea pe banca Realului din Madrid a francezului Zinedine Zidane, revenire care s-a petrecut în timpul stagiunii anterioare.

Mido e fan Real Madrid

În opinia sa Zizou nu a adus absolut nimic nou în al doilea mandat pe Santiago Bernabeu și această opinie este întărită și de rezultatele departe de așteptări ale Realului.

ADVERTISEMENT

“Îmi place Real Madrd. Este echipa mea preferată din campionatul spaniol. Din punctul meu de vedere, Zidane nu a adus nimic nou Realului în acest al doilea mandat.

Exemplu cu proverbul din Egipt

E o vorbă în Egipt care spune «nu te căsători de două ori cu aceeaşi femeie» Cred că i se aplică şi lui, în termeni fotbalistici”

ADVERTISEMENT

Mido, pe numele său Ahmed Hossam,  este unul dintre cei mai mari fotbalişti egipteni din toate timpurile. A jucat în cariera sa pentru cluburi ca Ajax Amsterdam, Gent, Marseille, Celta Vigo, Tottenham și West Ham United.

Zidane a luat doar Supercupa Spaniei de când a revenit

Este câştigător al Cupei Africii pe Naţiuni în 2006 şi campion al Olandei cu Ajax în 2001-2002 şi 2010-2011. Mido a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Africa în 2000.

ADVERTISEMENT

Zinedine Zidane a cucerit nouă trofee cu Real Madrid în primul mandat, dintre care trei Champions League consecutiv, dar în al doilea a reușit o singură performanță, Supercupa Spaniei, în noul format.

ADVERTISEMENT