News

Ei sunt Cristian, Alex și Raul, tinerii morți în accidentul din Neamț. Momentul impactului, surprins de camere. Video

Cristian, Alex și Raul sunt tinerii morți în accidentul cumplit din Neamț. Momentul impactului mașinilor în care se aflau, surprins de camere.
31.03.2024 | 16:42
Ei sunt Cristian Alex si Raul tinerii morti in accidentul din Neamt Momentul impactului surprins de camere Video
Accidentul grav din Neamț, în care au murit tinerii, Cristian, Alex și Raul, surprins de camere. Sursa foto: Facebook / Antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristian, Alex și Raul sunt tinerii morți în accidentul cumplit petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în județul Neamț. Momentul impactului a fost surprins de camere.

Accidentul grav din Neamț, în care au murit tinerii, Cristian, Alex și Raul, surprins de camere

Tragedia rutieră din zona Moldovei a avut loc pe o șosea din județul Neamț, în zona comunei Borca. Aici, două mașini, la volanul cărora se aflau doi tineri, s-au lovit, apoi s-au rostogolit şi au ajuns în curțile a două case.

ADVERTISEMENT

Polițiștii încearcă să afle cum s-a întâmplat totul. Ambele mașini circulau în același sens. În fiecare dintre vehicule se afla câte un grup de tineri. Din păcate, trei dintre pasageri și-au pierdut viața.

Într-una dintre mașinile implicate în accident au murit doi frați, de 17 şi 23 de ani. Și-a pierdut viața și un tânăr, tot de 17 ani, din celălalt vehicul. Alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, au fost rănite. În total, șapte persoane au fost implicate în accident.

ADVERTISEMENT

Cei doi frați care au murit în accident, George Alexandru şi Raul Ciprian, sunt fraţi. Sunt originari din comuna Poiana Teiului, Neamţ. Celălalt tânăr care și-a pierdut viața în accident, Cristian, este din Holdița, județul Suceava.

Duminică după-amiază, în spațiul public au apărut primele imagini de la locul tragediei. Acestea au fost difuzate de postul de televiziune Antena 3 CNN și pot fi văzute AICI.

ADVERTISEMENT

În filmarea surprinsă de camerele de luat vederi se observă cum cele două mașini circulau cu o viteză foarte mare. Totul s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 0:45. La un moment dat, cele două mașini par a se atinge.

Poliția spune că unul dintre șoferi nu ar fi respectat o distanță suficientă față de celălalt autoturism și din acest motiv cele două mașini s-au ciocnit. Într-o fracțiune de secundă, cele două autoturisme au trecut prin garduri și prin garajul a două case. Pompierii deplasați la locul accidentului au trebuit să descarcereze mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

În urma acestei tragedii, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Martorii afirmă că e posibil ca cei doi șoferi să se fi luat la întrecere.

ADVERTISEMENT