Life

Ei sunt părinții care nu și-au văzut niciodată fiica, deși locuiesc în aceeași casă. Povestea lor a devenit virală

Doi părinți nu și-au văzut niciodată fiica. Iar asta se întâmplă în condițiile în care cei trei membri ai familiei locuiesc împreună.
18.03.2023 | 21:24
Ei sunt parintii care nu siau vazut niciodata fiica desi locuiesc in aceeasi casa Povestea lor a devenit virala
Povestea celor doi părinți care nu își pot vedea fiica. Sursă foto: Digi24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O poveste a unei familii a devenit virală pe internet. Doi părinți, care de altfel locuiesc în aceeași casă cu fiica lor, nu au putut să o vadă pe aceasta niciodată. Fac tot posibilul să îi ofere o viață echilibrată și cât se poate de normală, dar sunt și lucruri care nu vor fi realizabile niciodată.

Povestea celor doi părinți care nu își pot vedea fiica

Hannah este mama Milei, iar în spatele lor stă o poveste care a devenit virală pe internet. O mamă nu a putut să își vadă niciodată fiica, iar acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Cum este posibil un astfel de lucru? Ambii părinți sunt nevăzători.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, fiica lor, Mila, este singura din casă care poate vedea și care de altfel le este de mare ajutor în casă. Dezvăluirile familiei sunt unele cât se poate de emoționate. Acesta este și motivul pentru care povestea lor a venit una virală pe internet. 

Mai multe detalii am putut afla în urma unui reportaj marca “Focus Europa”, un proiect Digi24 şi Deutsche Well. Hannah a vorbit despre viața ei, dar și despre cum se descurcă cu ideea de a nu-și putea vedea niciodată fiica. Uneori se amuză pe tema situației lor, însă alte ori recunosc că lucrurile nu sunt deloc ușoare.

ADVERTISEMENT

Cum arată o zi din viața acestei familii? Cât se poate de normală, deși pentru alții ar putea părea imposibil. Hannah se trezește de dimineață la ora 7 și îi pregătește masa fiicei sale. Mai apoi, Mila are sarcina de a verifica dacă toate lucrurile de care are nevoie sunt pregătite.

Cât de mult se implică Hannah în creșterea fiicei sale

Sunt și momente în care Hannah, care este nevăzătoare, își ajută fiica să caute anumite lucruri precum creioanele colorate. Chiar și așa însă, femeia recunoaște că Mila o ajută atât pe ea cât și pe soțul ei, mai mult decât ar fi crezut vreodată. De asemenea, nici ei nu se descurcă prea rău.

ADVERTISEMENT

“Oricum ar fi trebuit să facem asta dacă Mila nu era aici. Iar acesta e un principiu important pentru noi. Până la urmă, ea nu e servitoarea noastră. E doar un copil și dacă nu vrea, atunci nu trebuie s-o facă”, a povestit femeia, potrivit Digi24.

Înainte de a pleca de acasă, Hannah se machează, chiar dacă este nevăzătoare. Nu poate vedea cum arată, însă a făcut un curs special și speră să lase o impresie plăcută în jurul ei. De asemenea, aceasta are grijă să verifice unele lucruri chiar și de 100 de ori, astfel încât să fie totul bine.

ADVERTISEMENT

“Dacă, de exemplu, copilul meu ar alerga afară cu sos de roșii pe tricou, oamenii ar presupune imediat că e murdar pentru că biata ei mamă nu l-a văzut. Așa că am devenit un pic perfecționistă. Prefer să verific lucrurile de cinci ori, pentru că oamenii sunt cu ochii pe noi: să vadă cum arătăm, ce facem, dacă traversăm strada în siguranță.“, a mai povestit ea, potrivit Digi 24.

Ce spune Mila despre situația celor doi părinți ai săi

Cât timp fiica ei este la școală, tatăl său, Gendum, pregătește masa de prânz. De asemenea, bărbatul lucrează ca maseur, iar pentru această meserie nu are nevoie de vedere. Cum arată însă povestea de dragoste a celor doi părinți și cum au ajuns împreună?

Hannah este nevăzătoare din naștere și lucrează în domeniul relațiilor publice, fiind scriitoare. De cealaltă parte, soțul ei, Gendum, a orbit în urmă cu aproape 15 ani, după o dezlipire a retinei. La prima lor întâlnire, sentimentele au fost unele cât se poate de sincere.

Chiar dacă nu se puteau vedea, amândoi s-au perceput a fi frumoși, iar trei ani mai târziu s-au și căsătorit. Mai apoi a apărut și fiica lor Mila. Deși cei doi părinți se temeau ca și această să fie la rândul ei nevăzătoare, iată că viața avea să le rezolve o surpriză.

Cât despre modul în care Mila gestionează această situație, fetița spune că ar fi bine ca oamenii să aibă mai mult respect pentru părinții ei. Chiar dacă cei doi sunt nevăzători, Mila spune că în realitate, sunt doi oameni cât se poate de normali. La rândul ei, Hannah consideră că familia ei este una cât se poate de normală, în ciuda prejudecăților.

 “Desigur, e enervant pentru ea că oamenii se holbează la noi ori de câte ori ieșim în familie; suntem mereu în centrul atenției. Uneori cred că e bine că nu o vedem. Mi-ar plăcea foarte mult ca oamenii să vadă asta ca pe ceva foarte normal.

La urma urmei, întotdeauna au existat părinți nevăzători și pentru noi a fost mereu normal, nu a fost deloc o problemă. Dar, din păcate, unii încă o consideră astfel. Și chiar aș vrea ca acest lucru să se schimbe”, a mai spus femeia.

ADVERTISEMENT