Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

El e atacantul pe care Gigi Becali vrea să-l aducă la FCSB pentru Champions League. „Spaniol de 25 de ani. Ieri a dat gol”

Cine este atacantul pe care Gigi Becali vrea să îl transfere ca să o ducă pe FCSB în Champions League. Fotbalisul e spaniol și joacă în Portugalia
08.04.2024 | 11:13
El e atacantul pe care Gigi Becali vrea sal aduca la FCSB pentru Champions League Spaniol de 25 de ani Ieri a dat gol
El e atacantul pe care Gigi Becali vrea să-l aducă la FCSB pentru Champions League. „Spaniol de 25 de ani. Ieri a dat gol”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a ochit un atacant din Portugalia pentru visul suprem, acela de a o readuce pe FCSB în Champions League. Cine este fotbalistul spaniol cu cifre senzaționale în Primeira Liga.

Cine este atacantul pe care Gigi Becali vrea să îl aducă la FCSB pentru Champions League

FANATIK a aflat în exclusivitate că numele fotbalistului pe care Florin Vulturar îl urmărește în Portugalia este Rafa Mujica. Vârful are 25 de ani, este spaniol și evoluează în Arouca, ocupanta locului 7 în Primeira Liga. Sezonul acesta, Mujica a marcat nu mai puțin de 18 goluri și a oferit și trei assist-uri.

ADVERTISEMENT

„Atacantul pe care îl vrea FCSB cică e foarte interesant. E spaniol. A jucat la naționala U19 a Spaniei și are 25 de ani în momentul de față. Joacă la Arouca, a dat ieri gol cu Braga în campionatul portughez.

Rafa Mujica. Acesta atacantul de Champions League pe care îl vrea FCSB. Cotă de piață 5.000.000! Am mai văzut jucători cu 300.000, cu 500.000, cu 800.000, dar de mult n-am mai văzut pentru campionatul României un jucător cu cotă oficială de 5.000.000 de euro”, a transmis Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Cifrele lui Mujica l-au pus pe gânduri și pe Robert Niță: „Are 18 goluri și trei pase decisive. N-are cum să fie trompetă. 27 de goluri de meciuri jucate, 18 goluri și trei assist-uri. Și fii atent, junioratul l-a făcut la Barcelona”.

„Vulturar e top!”

Rafa Mujica e urmărit cu atenție în Portugalia de către Florin Vulturar, cel care nu este doar agent FIFA, ci și finul lui Gigi Becali. „Niciodată nu poți să îl îmlocuiești pe Vulturar.

ADVERTISEMENT

E cel mai bun agent din România în ultimii 4-5 ani. A crescut și e top. Și mai are o mare calitate. E foarte muncitor. Se așază, se pune pe avioane, la 4 dimineața e pe avionul de Africa de Sud, la 10 dimineata se duce în Las Palmas.

D-aia a și ajuns la cota asta și d-aia Gigi Becali a ajuns să aibă încredere în el. E top de top Vulturar. Omul muncește de îi sar capacele. Nu stă și se uită pe casete și vine să-i dea calde lui Gigi Becali. Nu, Vulturar chiar are grija de banii lui Gigi Becali”, a adăugat Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Rafa Mujica a făcut junioratul la Las Palmas, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Barcelona U19, Barcelona B, Cornella, Leeds U21, Extremadura, Villarreal B, Real Oviedo și, în prezent, Arouca.

El este ATACANTUL SPANIOL de 25 ani DORIT de FCSB! “A DAT GOL SI CU PORTO!”

ADVERTISEMENT