News

El e Bogdan, marinarul decapitat într-un port din China. Bărbatul avea doar 29 de ani

Un marinar român a avut parte de o moarte îngrozitoare în China, acolo unde a fost decapitat în timpul unei operațiuni de încărcare-descărcare în port.
29.08.2023 | 18:19
El e Bogdan marinarul decapitat intrun port din China Barbatul avea doar 29 de ani
El e Bogdan, marinarul decapitat într-un port din China. Foto: Constanța TV
ADVERTISEMENT

Sindicatul Liber al Navigatorilor a transmis că ofițerul naval a murit în portul Qingdao. ”NBP se afla la manevra pupa între două parâme încurcate care s-au întins în forță lovindu-i casca și capul acestuia. Lovitura a fost așa de puternică încât capul fost desprins de corp, decesul survenind pe loc”, a transmis Sindicatul.

El e Bogdan, ofițerul decapitat într-un port din China. Bărbatul avea doar 29 de ani

Autoritățile din China vor investiga acum acest deces, iar familia va primi un raport final prin care se vor descrie împrejurările în care a avut loc accidentul, cum s-a întâmplat și cine se face vinovat de asta, dacă există vinovați. Bogdan avea doar 29 de ani. Tânărul a absolvit Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanța.

ADVERTISEMENT

Tânărul ofițer mai făcuse câteva voiaje, iar acum era angajat pe o navă sub pavilion Hong Kong”, au mai transmis sindicaliștii, conform Antena 3. Familia și prietenii lui Bogdan sunt acum în stare de șoc și și-au luat adio de la Bogdan pe rețelele de socializare.

“Un marinar nu-i om de rând…El este un personaj de basm și de poveste, purtând cu el legenda personală peste a mării lume abisală, iar tu ce marea o privești de pe un mal când nava o zărești , te roagă…mulțumește și te-nclină căci apariția ei este divină!!!.. R.I.P BOGDAN“, a scris un prieten apropiat lui Bogdan.

ADVERTISEMENT

“Călătoria ta pe pământ s-a sfârșit, acum vei începe o nouă călătorie acolo sus. Drum lin, Bogdan!”, “Drum lin spre ceruri, Coco!!!”, “Greu! Foarte greu de crezut așa ceva! Mare păcat și durere pentru familie!”, au și alți prieteni ai lui Bogdan pe Facebook. În urmă cu un an, un marinar murea în condiții suspecte în portul Constanța.

Potrivit anchetatorilor, societatea Svad Shipping SRL a raportat decesul unui angajat, care se afla pe puntea unei nave care forma convoiul M/S ANIMĂ și M/S SVAD 2, în dreptul localității Dunărea, la kilometrul 286. Bărbatul a murit după ce i s-a făcut subit rău, iar medicii ajunși la fața locului nu au putut să-l salveze.

ADVERTISEMENT

Colegii bărbatului spun că acesta se s-a simțit rău în cursul zilei, iar la fața locului a fost chemată Salvarea. Cu toate acestea, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru că acesta s-a stins între timp, iar manevrele de resuscitare au fost fără folos. Evenimentul a fost cercetat de ITM Constanța, potrivit autorităților.

A fost desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor, iar baza constatărilor efectuate de acesta, a declaraţiilor martorilor şi a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările producerii evenimentului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vor fi stabilite cauzele care au condus la producerea evenimentului precum şi reglementările legale încălcate şi, pe cale de consecinţă, răspunderile şi măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri”, transmiteau atunci reprezentații ITM, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags:
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO