Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

El e cel mai în formă jucător din SuperLiga: „Trebuie lăudat și Gigi Becali!” „Cobra” Ilie știe secretul: „Cel mai echilibrat de la FCSB” Video exclusiv

Malcom Edjouma, decisiv pentru FCSB în ultimele partide, este un jucător care poate veni cu ceva special în orice moment, a fost opinia generală la Fanatik SuperLiga.
16.02.2023 | 13:35
El e cel mai in forma jucator din SuperLiga Trebuie laudat si Gigi Becali Cobra Ilie stie secretul Cel mai echilibrat de la FCSB Video exclusiv
El e cel mai în formă jucător din SuperLiga „Trebuie lăudat și Gigi Becali!” „Cobra” Ilie știe secretul „Cel mai echilibrat de la FCSB”
ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma a marcat golul victoriei în deplasarea din Gruia, cu CFR Cluj. A ”recidivat”, chiar cu o dublă, contra lui FC Voluntari, un adversar care i-a pus mereu probleme lui FCSB. Este cel mai în formă jucător al echipei a fost opinia generală exprimată în cea mai recentă ediție a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Edjouma este on fire, iar Gigi Becali, care nu l-a transferat în Ungaria, și faptul că echipa tehnică l-a păstrat pe teren, împart meritele pentru reușitele sale

Gigi Becali a avut pe masă oferte din Ungaria pentru Malcom Edjouma. Jucătorul a rămas la FCSB și a marcat de trei ori în ultimele două runde. Reușite cu care echipa sa a obținut șase puncte și a urcat pe podium.

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Andrei Vochin a fost de acord că trebuie felicitat Gigi Becali că a avut inspirația să nu-l vândă. În opinia sa un merit la fel de mare l-a avut echipa tehnică.

Pentru că l-a păstrat în teren și-n momentele în care nu avea realizări în anumite momente de meci. Și a adus aminte de o poveste similară, cu Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

”A adus 6 puncte FCSB în ultimele două etape. Trebuie felicitată echipa tehnică pentru că a avut inspirația să-l păstreze pe teren până la finalul meciurilor. S-a dovedit faptul că un jucător cu un potențial foarte mare, chiar dacă nu are cine știe ce realizări într-o bucată de timp de meci, el poate veni cu ceva special în orice moment de meci.

Iar Edjouma este unul dintre acești jucători. Și îmi aduc aminte aici și un episod de pe vremuri, tot de la FCSB, cu Dică. Vorbeam înainte de un meci cu Petre Marin, la un antrenament, și-l întrebam: >. Jucau cu Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

Și mi-a spus: >

Ei, sunt astfel de jucători, care trebuie păstrați în teren. Pentru că adversarul are grijă de el, se teme, iar pe de altă parte, chiar dacă nu este într-o zi bună, el poate face diferența”, a concluzionat Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI:

Adi Ilie spune franc: ”Îmi place Edjouma”

Adrian Ilie a mărturisit că îi place Edjouma și a oferit și cheia secretului evoluțiilor bune ale mijlocașului francez. ”Îmi place. Am spus, chiar dacă nu are meciuri foarte bune, face o diferență undeva în timpul meciului. Și, din punctul meu de vedere, este cel mai constant din echipă, cel mai echilibrat. El și cu Olaru”, a concluzionat ”Cobra.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO și pagina de Facebook FANATIK  la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați contul FANATIK de Twitch.

 

ADVERTISEMENT