Sport

Malcom Edjouma, on fire! Mijlocaşul celor de la FCSB a marcat trei goluri consecutiv pentru roş-albaştri

Malcom Edjouma este cel mai în formă jucător de la FCSB. Mijlocaşul roş-albaştrilor a marcat şi la Voluntari, după ce a adus victoria în finalul meciului cu CFR Cluj.
12.02.2023 | 21:07
Malcom Edjouma on fire Mijlocasul celor de la FCSB a marcat trei goluri consecutiv pentru rosalbastri
Malcom Edjouma, mijlocaşul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
12-02-2023
19:50

Malcom Edjouma a făcut "dubla" în repriza secundă!

Malcom Edjouma a marcat și în repriza secundă a meciului cu FC Voluntari. Mijlocașul a adus liniștea în tabăra lui Pintilii reușind să înscrie golul de 2-0 în minutul 79 al întâlnirii. Marcelo Lopes a redus din handicap în minutul 90+1, însă a fost deja prea târziu și roș-albaștrii s-au impus cu 2-1. 

FCSB speră să reducă ecartul faţă de Farul şi CFR Cluj în fruntea clasamentului şi nu concepe un alt rezultat decât victoria, în deplasarea de la Voluntari. Pentru roş-albaştrii este o deplasare grea, având mai mereu probleme în faţa ilfovenilor.

Malcom Edjouma, on fire! Mijlocaşul celor de la FCSB, al doilea gol consecutiv pentru roş-albaştrii

Însă, Malcom Edjouma a deschis scorul pentru echipa lui Mihai Pintilii. După o primă repriză echilibrată, Edjouma a adus FCSB-ul în avantaj, în minutul 45, cu o lovitură de cap bine plasată, din pasa lui Coman.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul francez este cel mai în formă jucător al roş-albaştrilor, după ce a marcat golul victoriei şi în deplasarea din Gruia, cu CFR Cluj. În urmă cu o săptămână, Edjouma a înscris în minutul 88, din pasa lui Tavi Popescu.

Gigi Becali i-a mărit preţul peste noapte: “Nu mai face 1,4, face 2 milioane”

După meciul din Gruia, patronul Gigi Becali i-a urcat preţul lui Malcom Edjouma de la 1,4 la 2 milioane de euro. Francezul a avut oferte din campionatul Ungariei, însă patronul a anunţat că nu vrea să îl vândă acum:

ADVERTISEMENT

“Edjouma, m-a sunat pe urmă aseară impresarul. Nu mai face 1,4, face 2 milioane. Nu, domne, ai zis 1,4. Da, dar acum s-a făcut două. Pentru că nu mai vreau să îl dau”, a spus Gigi Becali.

Mihai Stoica: “Mă bucur că a înţeles că poate da un randament mult mai bun pe o altă poziţie decât era obişnuit”

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei României, îl consideră vital pe Malcom Edjouma în echipa lui Pintilii:

ADVERTISEMENT

“Au fost discuţii de transfer, dar nu recent. La momentul ăsta nu mai e nicio discuţie. Oamenii se codeau la 1.2 milioane deci Gigie clar că a cerut mai mult ca să oprească speculaţiile. Că vine, pleacă, semnează, e, nu e.

Îl consider un jucător foarte, foarte important. Mă bucur că a înţeles că poate da un randament mult mai bun pe o altă poziţie decât era obişnuit. Cea pe care era obişnuit în sistemul 4-3-3 nu conferea siguranţă pe faza defensivă.

ADVERTISEMENT

Nu ne permitem să riscăm, având jucători precum Olaru, Coman, Octavian Popescu, amândoi atacanţii, Cordea, Miculescu, şi să joci cu un mijlocaş defensiv (n.r. – Edjouma) care pleacă şi-şi părăseşte poziţia pe teren. Şut e exact ce ne trebuie la ora actuală”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

  • 5 este numărul de goluri marcat de Edjouma în acest sezon
  • 26 de ani are mijlocaşul francez

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT