Life

El e noul iubit al lui Kim Kardashian! Ce diferență mare de vârstă este între cei doi

Kim Kardashian a trecut peste divorțul de Kanye West. Miliardara din Calabasas se iubește cu unul dintre cei mai râvniți bărbați din America.
09.02.2024 | 08:12
El e noul iubit al lui Kim Kardashian Ce diferenta mare de varsta este intre cei doi
Kim Kardashian și Odell Beckham formează un cuplu de cinci luni. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Kim Kardashian se bucură de succes mai mult ca niciodată. Fiica lui Kris Jenner are lumea la picioare, iar afacerile îi merg din ce în ce mai bine. În ultima vreme, soarele a răsărit și pe strada ei, iar acum, se poate lăuda cu un nou partener. Cine este și cum a apărut în viața miliardarei din Calabasas.

Kim Kardashian, mai fericită ca niciodată alături de noul iubit

Kim Kardashian are noroc la bani, dar nu și în dragoste. În ultimii ani, viața vedetei a fost un adevărat calvar, mai ales după ce a divorțat de Kanye West. Rapperul și miliardara nu s-au mai înțeles deloc, iar separarea a fost inevitabilă.

ADVERTISEMENT

De dragul copiilor, Kim Kardashian a decis să păstreze o relație bună cu fostul partener. Însă, Kanye s-a căsătorit la scurt timp după divorț, iar divei nu i-a rămas decât să își găsească fericirea alături de un alt bărbat.

De când s-a despărțit de rapper, Kim Kardashian nu a avut prea multe relații. Cea mai cunoscută dintre ele a fost cea cu Pete Davidson, celebrul comediant. Deși mergeau peste tot împreună și spuneau că sunt îndrăgostiți lulea, relația lor a durat doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

După idila eșuată cu Pete, Kim Kardashian a început să fie mult mai selectivă și nu s-a mai aruncat atât de repede în relații noi. Însă, în 2024, aceasta a decis să renunțe la statutul de burlăciță, așa că a mai acordat o nouă șansă iubirii.

Miliardara din Calabasas și Odell Beckham sunt împreună de 5 luni

Jurnaliștii de la UsWeekly susțin că relația dintre Kim Kardashian și fotbalistul Odell Beckham este una foarte serioasă. În ciuda faptului că mulți au crezut că este o simplă aventură, miliardara pare mai implicată ca niciodată în această poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Kim și Odell sunt împreună de cinci luni, dar sunt destul de discreți în ceea ce privește aparițiile lor publice în formula de cuplu. Fiica lui Kris Jenner a devenit mult mai precaută și nu mai simte nevoia de a-și etala partenerii în public.

Odell Beckham este cu 12 ani mai tânăr decât Kim Kardashian, dar această diferență de vârstă nu este un obstacol pentru povestea lor de dragoste. Deși este mai mic decât ea, Odell i-a impus anumite reguli partenerei sale faimoase.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai importante este legată de stilul de viață. Este foarte bine cunoscut faptul că, de ani de zile, Kim și familia ei au un show televizat. Odell Beckham nu vrea să apară în emisiune și nici să fie expus public.

Odell Beckham nu este deloc străin de familia Kardashian. În trecut, acesta a colaborat pe plan profesional cu Kendall Jenner, sora mai mică a lui Kim. Ba mai mult, se pare că în 2016, acesta a avut o pasiune pentru Khloe Kardashian.

ADVERTISEMENT
Tags: