Sport

El e portarul care a ratat transferul la FCSB și U Craiova! Fotbalistul s-a resemnat: “Aș fi fost bucuros, dar asta e”

20.09.2020 | 15:40
El e portarul care a ratat transferul la FCSB si U Craiova Fotbalistul sa resemnat As fi fost bucuros dar asta e
ADVERTISEMENT

La Gaz Metan Mediaș se află unul dintre cei mai doriți fotbaliști din campionatul României. Este vorba despre portarul Răzvan Pleșca care a fost în ultimul timp în vizorul celor de la FCSB și al vicecampioanei României Universitatea Craiova.

Portarul de 37 de ani a spus că cei de la Gaz Metan Mediaș au avut oferte pentru el, dar toate acestea nu au fost acceptate.

ADVERTISEMENT

“A fost un interes din partea celor de la Craiova și a celor de la FCSB. Să nu se înțeleagă că eram în capul listei, probabil că s-au gândit că aș fi bun.

Care a fost motivul pentru care Pleșca a rămas la Mediaș?

Eu nu am apucat să discut foarte mult cu noul președinte al Gazului, Vali Iordănescu. Am vorbit cu Flavius Boroncoi, team managerul. El m-a ținut la curent.

ADVERTISEMENT

Știu că Vali Iordănescu a amânat vreo săptămână să dea un răspuns Craiovei, iar vineri am fost sunat și mi s-a zis ca ar fi o discuție între conducerile de la FCSB și Mediaș.

Dar răspunsul a fost negativ (n.r. nu a fost lăsat să plece). După ce a plecat Marius Constantin la Craiova, probabil ca Vali Iordănescu s-a gândit că fanii nu ar accepta să plec și eu.

ADVERTISEMENT

”Dacă mergeam acolo, tot rezervă eram”

Nu sunt supărat. Nu sunt disperat să plec. M-am stabilit aici. Am zis ca aș fi bucuros să ajung la unul dintre cele două cluburi, dar dacă nu mă lasă să plec, îi înțeleg. Dacă mergeam acolo, tot rezervă eram”, a spus Răzvan Pleșca, conform DigiSport.

Echipa lui Gigi Becali și-a luat portar după ce Gaz Metan Mediaș nu a fost de acord să-l cedeze pe Pleșca. Jucătorul care a venit la bucureșteni a trecut pe la marea rivală.

ADVERTISEMENT

FCSB l-a adus pe fostul portar al lui Dinamo București, Cătălin Straton. Oltenii încă vor să găsească un portar pentru a-i lua locul lui Mirko Pigliacelli.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 2,27 este cota pentru „Egalitate la pauză“. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT