Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

El e vinovatul principal pentru eșecul Rapidului: „Nu avea ce căuta acolo!”

Rapid a pierdut meciul cu Petrolul Ploiești și are doar cinci puncte în primele cinci etape. Giuleştenii şi-au marcat două autogoluri în această confruntare.
14.08.2023 | 20:14
El e vinovatul principal pentru esecul Rapidului Nu avea ce cauta acolo
El e vinovatul principal pentru eșecul Rapidului: „Nu avea ce căuta acolo!”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ultima partidă a fost marcată de două autogoluri, unul semnat de Oaidă și altul de Borja Valle. Al doilea, conform lui HORIA IVANOVICI, nu a fost vina fostului jucător de la Dinamo, despre care spune că este printre cei mai buni de la echipă.

Cine a fost vinovat la al doilea gol al Petrolului

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA spune că vina pentru golul primit de Rapid, adică autogolul lui Borja Valle, este Horațiu Moldovan, portar ce riscă să piardă poarta la Rapid, care negociază transferul italianului Sirigu.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI spune că acesta nu avea de ce să iasă atât de departe de poartă, iar acesta ar fi motivul pentru care Rapid a luat al doilea gol de la Petrolul. Pe cealaltă parte, HORIA IVANOVICI spune că Borja Valle a jucat excelent și merită să fie în primul 11 la Rapid.

Senior Bergodi, un sfat de la un amigo, începe echipa cu Borja Valle. Nu contează că a dat autogol. E vina lui Moldovan acolo, nu are ce căuta. Nu vreau să mai pun o cărămidă în sacul care e din ce în ce mai greu al lui Moldovan. Nu aveai ce căuta la 18 metri. Borja Valle este transfer, este jucător. Eu așa îl văd”, a spus HORIA IVANOVICI la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, mesaj pentru Dan Șucu

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA a avut un mesaj și pentru Dan Șucu, dar și entru toți cei ce au fost foarte supărați după înfrângerea cu Petrolul. HORIA IVANOVICI spune că toată lumea s-a comportat de parcă echipa a retrogradat.

Mă trezesc azi dimineață și intru pe site-uri. Doar poze cu toată lumea înmărmurită. Au venit ăia micii la mine să mă pupe. Ne-am uitat la meci împreună, sunt rapidiști de mici, au fost la un singur meci pe Arena Națională când i-a bătut Rapid pe FCSB cu 1-0. Le-am zis că m-am uitat pe toate pozele, concluzia e una singură: a retrogradat Rapidul.

ADVERTISEMENT

Numai în Giulești se poate face o asemenea dramă. Erau toți împietriți, Șucu, Angelescu a stat 20 de minute împietrit. Stați ușor, e meci de fotbal. V-a bătut Petrolul, o echipă bună, nu e ca și cum nu au jucat nimic. A avut de cel puțin două ori Dugandzic șansa să întoarcă meciul, la fel și Oaidă.

Doamne, câtă dramă. Îmi venea să îi dau mesaj lui Șucu, fiți bărbat. În Giulești trebuie să proiectezi o imagine de forță. Omul a băgat și o să mai bage bani. Ok, te-a bătut Petrolul, echipa nu arată bine. Nu are lot, nu au jucători care să facă dramă?

ADVERTISEMENT

Dacă mă întorceam după un an sabatic în București azi dimineață aș fi crezut, după toate pozele pe care le-am văzut pe toate site-urile și după oamenii care mai aveau puțin și se îmbrăcau în doliu, credeam că a retrogradat Rapidul”, a spus HORIA IVANOVICI, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30 și în reluare de la 17:00 pe Youtube și Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: