Life

El este artistul român care a căzut de pe scenă. S-a întâmplat în plin concert şi imaginile au devenit virale. Video

El este artistul român care a căzut de pe scenă. Totul s-a întâmplat în fața a zeci de oameni, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale.
16.08.2023 | 16:19
El este artistul roman care a cazut de pe scena Sa intamplat in plin concert si imaginile au devenit virale Video
Artistul român care a căzut de pe scenă. Foto Colaj Fanatik / Tiktok
ADVERTISEMENT

El este artistul român care a căzut de pe scenă. Acesta susținea un concert, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut.

Artistul român care a căzut de pe scenă. Chiar el a publicat imaginile

Un artist român a căzut de pe scena în timpul concertului. Este vorba despre Alex Mica, ce se afla la un concert la Zilele Comunei Borcea, din județul Călărași.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă la acel moment probabil s-a panicat atunci când i s-a terminat pământul de sub picioare, artistul a putut să facă glume ulterior.

Alex Mica a fost și cel care a publicat imaginile pe rețelele de socializare, în speranța că se vor amuza și alții de pățania lui. Din fericire, acesta nu a pățit nimic și doar s-a speriat puțin în momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

El a încercat să facă haz de necaz și a pus o descriere amuzantă la clipul cu el în timp ce cade de pe scenă. În imagini, artistul poate fi văzut în timp ce realizează o coregrafie de dans, doar că se dezechilibrează la un moment dat și în urma mișcărilor făcute ajunge să cadă în pământ lângă scenă.

„Săritură cu prăjina… Dar se terminase scena 😅”, a scris el la postarea pe care a făcut-o pe platforma TikTok.

ADVERTISEMENT
@nimeni113

Saritura cu prajina… Dar se terminase scena 😅… #ALittleFallNeverKillsYouAll 🙏😇🙏

♬ sunet original – Alex Mica

Ce au spus fanii după ce au văzut imaginile

După căzătură, artistul s-a urcat rapid înapoi pe scenă și a încercat să continue melodia, chiar dacă rămăsese fără respirație în urma acestui incident.

Desigur, oamenii s-au amuzat pe Tiktok, acolo unde a fost publicat clipul video. „Dansul șarpelui de apă”, „Mor”, „Cine e domnul că vreau să-l invit să-mi cânte la nuntă”, au scris oamenii.

ADVERTISEMENT

Alex Mica încă face muzică, dar cel mai mare succes al său rămâne piesa Dalinda. Cu ea a intrat în primele locuri din topuri.

Acesta a petrecut o mare parte din ultimii 10 ani într-o clinică de psihiatrie după ce a primit un diagnostic dur din partea medicilor psihiatri, anume tulburare bipolară.

ADVERTISEMENT