Life

El este bărbatul care a câștigat milioane la Loto, dar care a ajuns să locuiască într-o magazie. Cum i-a pierdut pe toți în doar 5 ani

El este bărbatul care a câștigat milioane la Loto și a ajuns să trăiască într-o magazie. Cum a pierdut toți banii în doar cinci ani.
07.05.2023 | 21:14
El este barbatul care a castigat milioane la Loto dar care a ajuns sa locuiasca intro magazie Cum ia pierdut pe toti in doar 5 ani
El este bărbatul care a câștigat milioane la Loto, dar a reușit să îi piardă pe toți. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

El este bărbatul care a câștugat milioane la Loto, dar nu a avut parte de ei. S-a bucurat de bani doar cinci ani, pentru că i-a pierdut pe toți.

El este bărbatul care a câștigat milioane la Loto, dar a reușit să îi piardă pe toți

Un bărbat a reușit să câștige 27 de milioane de dolari la loto, dar a ajuns să trăiască într-oo magazie după doar cinci ani. Acest bărbat a fost unul dintre exemplele negative ale câștigătorilor la loto.

ADVERTISEMENT

David Lee Edwards a stat o mare parte a vieții sale în spatele gratiilor, fiind un infractor convins, așa cum îl numește presa engleză. Acesta a cumpărat dintr-un magazin bilete la loterie în valoare de 7 dolari.

Acesta a vrut să primească întregul premiu, deși există și varianta să primească un fel de alocație lunară. La ridicarea celor 27 de milioane de dolari, bărbatul a declarat că nu are de gând să-i cheltuiască pe case de lux sau mașini.

ADVERTISEMENT

„Știți, mulți oameni sunt fără muncă. Nu au aproape nimic. Și așa că nu am vrut să accept acești bani spunând că voi lua vile și voi lua mașini, voi face asta și asta.

Aș vrea să o accept cu umilință. Vreau acești bani pentru mine, pentru viitoarea mea soție, pentru fiica mea și pentru viitoarele generații”, a spus el în acel moment.

ADVERTISEMENT

Dar odată ce a intrat în posesia banilor acesta deja a uitat ceea ce a promis și a început să cheltuiască fără să se mai gândească la costuri.

Doar în primul an de la ridicarea premiului de la Loto acesta a cheltuit 12 milioane de dolari. S-a căsătorit cu iubita lui și a cumpărat o vilă imensă în Palm Beach, de 1,6 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Pe ce a cheltuit bărbatul toată averea sa

Bărbatul nici nu a vrut să mai stea vreodată la coadă la avion, așa ca decis să își cumpere un avion privat care l-a costat numai puțin de 1,9 milioane de dolari. Desigur, acestuia îi trebuia și un pilot personal pe care trebuia să-l plătească foarte bine.

Din lista de lucruri pe care le-a cumpărat câștigătorul la Loto s-au aflat multe mașini scumpe și alte case. A încercat să investească banii și a cumpărat două companii. Câștigătorul la Loto a plătit mulți bani pentru a-și decora casa cu armuri medievale.

După cinci ani, acesta nu mai avea nici măcar un penny și din cauza dependenței de droguri de care suferea. Soția lui l-a părăsit și bărbatul a ajuns să locuiască într-o magazie mizeră.

Fosta lui soție a fost cea care a încercat să-l ajute și l-a pus într un azil, acolo unde a murit singur și fără vreun sfanț la vârsta de 58 de ani. Nu i-a lăsat niciun ban fiicei sale.

ADVERTISEMENT
Tags: