Life

Pe ce a cheltuit banii câștigătorul premiului loto de 2,04 miliarde de dolari. Și-a achiziționat cele mai scumpe case

Pe ce a dat veniturile cel care a pus mâna pe premiul loto de 2,04 miliarde de dolari. A cumpărat mai multe proprietăți exclusiviste.
04.04.2023 | 09:00
Pe ce a cheltuit banii castigatorul premiului loto de 204 miliarde de dolari Sia achizitionat cele mai scumpe case
Pe ce a dat veniturile cel care a pus mâna pe premiul loto de 2,04 miliarde de dolari. A cumpărat mai multe proprietăți. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Pe ce a cheltuit banii câștigătorul premiului loto de 2,04 miliarde de dolari. Bărbatul din California pe numele său Edwin Castro și-a achiziționat cele mai scumpe case de când a fost denumit „cel mai norocos om de pe Pământ”.

Pe ce a dat veniturile cel care a pus mâna pe premiul loto de 2,04 miliarde de dolari. A cumpărat mai multe proprietăți

Marele câștigător al premiului Powerball de 2,04 miliarde de dolari a dezvăluit pe ce a dat veniturile pe care a pus mâna în noiembrie 202. A cumpărat mai multe proprietăți, ultima fiind o casă în Altadena, chiar lângă benzinăria de unde și-a luat biletul câștigător.

ADVERTISEMENT

Conform Daily Star, locuința din apropiere de stația de alimentare Joe’s Service Center are cinci dormitoare și patru băi. Presa locală susține că este o „casă modernă cu influență japoneză și vibrații Palm Springs”.

În plus, locuința dispune de un studio de artă și un cinematograf izolat fonic, sală de sport, piscină, bucătărie în aer liber și iaz exterior. De asemenea, casa miliardarului american de 31 de ani are propria cramă și saună.

ADVERTISEMENT

Tânărul nu este la prima achiziție de felul acesta. La doar o lună după ce a intrat în posesia premiului de 2,04 miliarde de dolari a devenit proprietarul unei vile în valoare de 25,5 milioane de dolari în Hollywood Hills.

Casele cumpărate de Edwin Castro
Casele cumpărate de Edwin Castro. Sursa foto: Daily Star / Los Angeles Times. Colaj: Fanatik

Edwin Castro, proprietarul unor locuințe de lux

Vila se află într-un cartier exclusivist, Edwin Castro bucurându-se de o „mică reducere” pentru că în vara anului trecut casa valora 29,95 milioane de dolari. Locuința spectaculoasă a fost construită de Roman James Design, un renumit dezvoltator imobiliar de lux.

ADVERTISEMENT

Are trei etaje și terasă pe acoperiș, potrivit Los Angeles Times. În plus, dispune de cinci dormitoare, șase băi, o sală de jocuri, pivniță, cinematograf, bar, sală de sport, piscine, duș cu aburi și saună. În spatele casei pereții sunt de sticlă și dau direct într-o terasă superbă.

De asemenea, în curte se află și o piscină exterioară, un centru spa și o bucătărie în aer liber. Până în momentul de față miliardarul american și-a cumpărat mai multe proprietăți de lux, după ce a optat pentru o tranșă unică de încasare.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Joe Chahayed, proprietarul benzinăriei, a primit un bonus de un milion de dolari pentru vânzarea biletului câștigător. Edwin Castro a cumpărat biletul norocos în noiembrie 2022 când a nimerit toate cele 5 numere câștigătoare.

ADVERTISEMENT
Tags: