Life

El este bebeluşul care a devenit multimilionar la două zile după ce s-a născut. Cum a fost posibil

Un bebeluș a devenit multimilionar la doar două zile după ce s-a născut. Cum a reușit să aibă o mulțime de bani? A impresionat pe toată lumea.
29.06.2023 | 00:07
El este bebelusul care a devenit multimilionar la doua zile dupa ce sa nascut Cum a fost posibil
Câți bani are în conturi fetița nou-născută. Sursa foto: Instagram saffron_db, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cazul unui bebeluș a impresionat o mulțime de oameni. A ajuns multimilionar la doar două zile după ce a venit pe lume. Mai exact, s-a ales cu o casă în valoare de 1 milion de lire sterline și un fond de 5 milioane de lire sterline. Are deja, iată, un viitor asigurat, din punct de vedere financiar.

Bebelușul multimilionar. Cum a reușit să primească o casă și un cont de milioane de lire sterline

Marina, un bebeluș originar din Florida, s-a născut bogată am putea spune, căci bunicul ei a așteptat-o atât de mult să o cunoască, încât s-a gândit să-i facă o surpriză pe care oricine și-ar dori-o. Bărbatul i-a cumpărat o locuință de 1 milion de lire sterline și i-a deschis un fond fiduciar de 5 milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Barrie Drewit Barlow și-a dorit enorm să fie bunic, iar fiica sa, Saffron, i-a îndeplinit dorința. Îi este foarte recunoscător tinerei și soțului ei că au devenit părinți, că și-au creat o familie și că pe el l-au făcut, în sfârșit, un bunic, unul foarte fericit.

”Tony Drewitt-Barlow (fostul soț al bunicului, căci este de altă orientare sexuală, n.r) și cu mine nu am putea fi mai mândri de Saffron Drewitt-Barlow și de Conor Tucker (soțul mamei, n.r) pentru că au adus-o pe această mică prințesă în sânul familiei noastre”, a spus Barrie Drewit Barlow.

ADVERTISEMENT

Bunicul fetiței are opt copii în total. Cum este posibil

Barrie este tatăl a opt copii în total, proveniți de la mame surogat. A spus pentru publicația mirror.co.uk că este fericit și pentru faptul că fiica lui are alături un bărbat care o iubește. Weekendul trecut, el a făcut toate demersurile referitoare la banii pentru nepoțică, care s-a ales și cu un cărucior de 5.000 de lire sterline, din partea unchiului.

”Tocmai i-am cumpărat o casă nouă în acest weekend în valoare de 1 milion de lire sterline și am instruit o echipă de designeri de interior să intre și să o renoveze complet pentru ea. Aspen (fratele lui Saffron, n.r) tocmai le-a cumpărat un cărucior Dior de 5.000 de lire sterline”, a mai spus Barrie, de profesie afacerist.

ADVERTISEMENT

Numele pe care îl poartă cea mică este unul foarte special. Aparține bunicii sale, adică mama tatălui ei, care a plecat din această lume acum câțiva ani. Iar dacă vă întrebați de unde are bunicul său foarte mulți bani, acest lucru se datorează unei afaceri a bărbatului, o maternitate de mame surogat și o companie globală de cercetare medicală.

Bunicul bebelușului a mai făcut astfel de daruri scumpe

Nu este pentru prima oară când bunicul impresionează prin generozitatea sa. Anual, achită câte 4 milioane de lire sterline, de Crăciun, pentru familia lui. În 2022, a mai oferit fiului său nou-născut un iaht de 2, 5 milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar dacă are o situație financiară foarte bună, Barrie Drewit Barlow  a demonstrat că se poate descurca și cu bani puțini. În cadrul unei emisiuni tv, ”Rich House Poor House”, de pe Channel 5, el a făcut schimb cu o mamă pentru a vedea dacă supraviețuiește cu 57 de lire sterline o întreagă săptămână.

ADVERTISEMENT
Tags: