News

Polițist din Neamț, găsit împușcat în cap. Soția victimei a făcut cumplita descoperire

Caz tragic în județul Neamț, acolo unde un polițist de 39 de ani a fost găsit împușcat în cap. Agentul ar fi decis să-și pună capăt zilelor.
18.03.2024 | 17:27
Politist din Neamt gasit impuscat in cap Sotia victimei a facut cumplita descoperire
Un polițist de 39 de ani din Neamț a fost găsit împușcat în cap. Soția sa a sunat la 112. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 39 de ani, angajat ca polițist în cadrul Biroului Rutier din municipiul Roman, Neamț, a fost găsit împușcat în cap. Se pare că agentul și-a pus capăt zilelor.

Un polițist de 39 de ani din Neamț a fost găsit împușcat în cap. Soția sa a sunat la 112

Din primele informații, se pare că polițistul din zona Moldovei s-ar fi sinucis în propria locuință. Conform datelor oficiale, bărbatul era considerat apt din punct de vedere psihologic și activ în cadrul Biroului Rutier.

ADVERTISEMENT

În acest moment, comunitatea din Roman și, în special, colegii agentului, sunt în stare de șoc. Polițistul de 39 de ani era membru al Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman.

Trupul său neînsuflețit a fost găsit în propria locuință în după-amiaza zilei de luni, 18 martie, în jurul orei 15.00. Cea care a făcut cumplita descoperire a fost soția agentului.

ADVERTISEMENT

Șocată de eveniment, aceasta a fost cea care a alertat de îndată autoritățile despre tragedia care s-a abătut asupra familiei lor. Ea le-a spus colegilor soțului ei că partenerul de viață și-ar fi luat viața în locuința în care trăiau împreună.

Conform presei locale, tânărul polițist s-ar fi împușcat în cap. Victima era considerată aptă din punct de vedere psihologic, din ultimele evaluări. Bărbatul fusese încadrat în Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț din data de 16 ianuarie 2017.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era polițist în cadrul Biroului Rutier Roman, fiind în timpul serviciului. Acesta era testat psihologic, apt, în termen, fiind încadrat din sursă externă, la Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, din data de 16.01.2017.

La acest moment, se desfășoară activități de cercetare la fața locului, pentru a se stabili cauzele și circumstanțele care au dus la producerea acestui eveniment nefericit”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, citat de Știri-Neamț.

ADVERTISEMENT

În urma acestei tragedii, angajații IPJ și cei ai echipei de investigație se concentrează pe cercetările desfășurate la fața locului. Oamenii legii vor să stabilească motivele exacte și circumstanțele care au condus la acest eveniment cumplit.

ADVERTISEMENT