Life

El este cel mai mare Pitbull din lume. Mănâncă peste 2 kilograme de carne în fiecare zi 

Așa arată cel mai mare Pitbull de pe glob. Stăpânii săi trebuie să îi dea zilnic mai bine de 2 kilograme de carne de vită.
19.03.2024 | 17:55
El este cel mai mare Pitbull din lume Mananca peste 2 kilograme de carne in fiecare zi
Așa arată cel mai mare Pitbull de pe glob. Stăpânii săi trebuie să îi dea zilnic mai bine de 2 kilograme de carne de vită. Sursa foto: forevervets.com
ADVERTISEMENT

El este cel mai mare Pittbul din lume. Mănâncă peste 2 kilograme de carne în fiecare zi. Cei care îl cresc susțin că animalul de companie este foarte prietenos cu fiul lor în vârstă de numai 3 ani, deși mulți îl consideră periculos.

Așa arată cel mai mare Pitbull de pe glob. Stăpânii săi trebuie să îi dea zilnic mai bine de 2 kilograme de carne de vită

Așa arată cel mai mare Pitbull de pe glob. Stăpânii săi trebuie să îi dea zilnic mai bine de 2 kilograme de carne de vită. Carnea este tocată și este servită dintr-un bol uriaș din care patrupedul mănâncă mereu cu poftă.

ADVERTISEMENT

La numai 18 luni, câinele care a primit numele Hulk, cântărește aproape 80 de kilograme. Cel mai probabil va intra în istorie datorită greutății sale, cu toate că nu are o dietă specială și nici nu ia suplimente.

Mai mult, va rămâne în istorie și pentru faptul că este ca o ”dădacă” pentru un copil de 3 ani. Stăpânii animalului de companie doresc să atragă atenția asupra acestei rase care are o imagine negativă de foarte multă vreme.

ADVERTISEMENT

Aceștia subliniază faptul că una dintre caracteristicile rasei este docilitatea, mai ales dacă câinele din rasa Pitbull a fost dresat. În altă ordine de idei, Hulk este vedetă pe rețelele de socializare, unde apar multe imagini care îl înfățișează stând pe canapea sau savurând mâncarea preferată.

Hulk, un Pitbull de 80 de kilogrameHulk, un Pitbull de 80 de kilograme
Hulk, cel mai mare Pitbull de pe glob. Are o greutate de 80 de kilograme. Sursa foto: dailystar.co.uk

Câinii din rasa Pitbull, prietenoși cu copiii

„Nu aveți idee ce câine bun este… un adevărat paznic. Am avut de-a face cu mulți câini din rase considerate periculoase, începând cu anul 2000, dar să fim sinceri acum. Acești câini sunt familia noastră. 

ADVERTISEMENT

Legătura pe care o avem cu ei este greu de înțeles pentru mulți. Îi iubim pe cei din casă, dar și pe cei din curte. E o eroare gravă să îi judecăm. Noi îi respectăm și avem încredere în ei, mai ales fiul nostru. 

Știe foarte bine cum să se poarte în preajma lui. Totuși, e trist că privirea câinelui poate spune atât de multe, dar noi continuăm să perpetuăm aceeași imagine negativă în media, care i-a afectat pe câinii din rasa Pitbull încă din anii 2000. 

ADVERTISEMENT

Salutăm pe toată lumea și vrem să transmitem un mesaj de iubire”, au declarat stăpânii lui Hulk, Marlon și Lisa Grennan, pentru publicația pawderosaranch.com. Cei doi soți sunt crescători de câini.

Crescătorii de câini, care dețin un adăpost, antrenează mai multe rase pentru a fi animale de pază, dar mai ales American Pitbull Terrier. Scopul lor este să îi controleze și să nu muște pe nimeni fără motiv, ci numai în situații corespunzătoare.

În curtea lor se mai găsesc 12 câini Pitbull și un Chihuahua. Cu toate acestea Hulk se detașează considerabil și rămâne cel mai mare dintre toate animalele de companie ale cuplului din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT