Life

El este concurentul care i-a impresionat pe jurații de la Chefi la Cuțite. Accesoriul de 200.000 de euro pe care l-a afișat: ”Ce căutați aici?!”

El este participantul care i-a uimit pe jurații de la Chefi la Cuțite. A purtat o bijuterie în valoare de 200.000 de euro.
06.04.2023 | 07:42
El este concurentul care ia impresionat pe juratii de la Chefi la Cutite Accesoriul de 200000 de euro pe care la afisat Ce cautati aici
El este participantul care i-a uimit pe jurații de la Chefi la Cuțite. A purtat o bijuterie în valoare de 200.000 de euro. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

El este concurentul care i-a impresionat pe jurații emisiunii culinare de la Antena 1. Accesoriul de 200.000 de euro pe care l-a afișat la filmări. Cei trei bucătari s-au întrebat ce caută bărbatul și soția sa, în show.

El este participantul care i-a uimit pe jurații de la Chefi la Cuțite. A purtat o bijuterie în valoare de 200.000 de euro

Călin Donca este participantul care i-a uimit pe jurații de la Chefi la cuțite. Are 38 de ani, trăiește în Brașov și este manager al unei afaceri de mii de euro. A pornit de jos și în prezent este pe lista Top Forbes 500.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a venit însoțit de soția sa, Orianda, care îi este alături de 14 ani și care i-a dăruit 5 copii. Brașoveanul conduce o companie care se ocupă cu furnizarea de energie și gaz la noi în țară, în emisiune venind cu o bijuterie în valoare de 200.000 de euro.

Cel care a observat acest detaliu a fost Florin Dumitrescu. Cheful este pasionat de astfel de accesorii, precizând că nu mai contează că participantul a pus în preparatul culinar șofran care costă 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Ce mai contează că a pus șofran aici de 1.000 de euro când la mână are ceas de 200.000 de euro?!”, a spus Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite, scrie a1.ro. „Ce căutați aici?!”, este o altă întrebare adresată de jurați celor doi soți.

Călin Donca și soția sa, Orianda
Călin Donca și soția sa, Orianda, la Chefi la cuțite. Sursa foto: a1.ro

Călin Donca de la Chefi la cuțite, adeptul competițiilor

Călin Donca a venit în emisiunea Chefi la cuțite pentru că este adeptul competițiilor și chiar vrea să meargă mai departe în show. Omul de afaceri consideră că emisiunea de la Antena 1 se referă la iubirea pentru arta culinară.

ADVERTISEMENT

În plus, afaceristul din Brașov a participat și în reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici. Cu această ocazie a vorbit despre viața pe care o duce, dezvăluind că cea mai scumpă mașină de garaj costă 380.000 de euro.

„Suntem părinții a 5 copii. Soția se ocupă în întregime de micuții noștri pentru că am decis să-i creștem noi. I-am scos de la școală. Am considerat că este mai bine să-i educăm noi după gândirea noastră.

ADVERTISEMENT

Ei primesc anumite task-uri, iar dacă și le îndeplinesc primesc 100 de lei sau 50 de lei”, a mărturisit Călin Donca la Chefi la cuțite. „Să crești 5 copii nu este ușor. M-am dedicat lor din plăcere”, a adăugat soția concurentului.

ADVERTISEMENT