Life

El este liderul PSD care a promovat pe TikTok burgerul cu foiță de aur. Prețul e unul amețitor

El este politicianul PSD care face reclamă unui burger cu foiță de aur, pe TikTok. Suma cu care se vinde este exagerată.
14.04.2023 | 10:03
El este liderul PSD care a promovat pe TikTok burgerul cu foita de aur Pretul e unul ametitor
El este politicianul PSD care face reclamă unui burger cu foiță de aur, pe TikTok. Suma cu care se vinde este exagerată. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

El este liderul PSD care a promovat pe TikTok burgerul cu foiţă de aur. Preţul e unul ameţitor. Ce alte preparate culinare mai are acesta în restaurantul pe care-l conduce în Ardeal și cine sunt clienții care îi trec pragul.

El este politicianul PSD care face reclamă unui burger cu foiță de aur, pe TikTok. Suma cu care se vinde este exagerată

Avram Gal este preşedintele filialei Partidului Democrat de la Câmpia Turzii și politicianul care face reclamă unui burger cu foiță de aur, pe TikTok. Suma cu care se vinde un astfel de preparat culinar este exagerată.

ADVERTISEMENT

Potrivit propriilor spuse, un burger poate fi achiziționat cu 250 de lei, proprietarul restaurantului precizând că este un produs care merită toți banii. În plus, liderul PSD se declară încântat de gustul acestuia.

„Dragii mei, la doar 250 de lei puteți să mâncați cel mai bun burger cu aur. Așa arată cel mai bun burger din România. Vă așteptăm cu drag”, a spus politicianul într-o filmare de pe TikTok.

ADVERTISEMENT

„După pot să bag aurul la amanet?”, este una dintre reacțiile din mediul online. Altcineva a precizat că e mai scump decât la Salt Bae, bucătarul turc devenit viral în urmă cu ani buni datorită felului său de a servi preparatele culinare.

Avram Gal, la restaurant
Avram Gal, patronul restaurantului care vinde burger cu foiță de aur. Sursa foto: captură video Instagram.com. Colaj: Fanatik

Avram Gal, bani frumoși din afacerea cu restaurantul

Tot pe rețelele de socializare Avram Gal promovează și alte preparate culinare din restaurantul pe care-l deține. La un moment dat a mărturisit că a vândut inclusiv mici în foiță de aur pentru suma de 100 de lei bucata.

ADVERTISEMENT

Afaceristul face bani frumoși din businessul cu restaurantul având în vedere prețurile pe care le cere pentru felurile de mâncare comercializate. Spre exemplu, liderul PSD vinde un platou Chicago cu suma de 1.200 de lei.

Meniul acesta conține mici, cârnăcior, tomahawk, mușchiuleț de vită și un burger. Politicianul spune că sunt foarte multe persoane care trec pragul localului său, în special fiind vorba de IT-iști și oameni de afaceri.

ADVERTISEMENT

Restaurantul din Cluj-Napoca a fost inaugurat la începutul acestui an și este unul de lux. Președintele PSD promite standarde de calitate și o atenție sporită la detalii, mai ales că nu a fost deloc o investiție oarecare.

ADVERTISEMENT