News

Un tânăr de 15 ani din Buzău a murit după ce a furat o mașină și a intrat cu ea în stâlp

Accident mortal în județul Buzău, acolo unde un tânăr de 15 ani a murit după ce a furat o mașină și a intrat cu ea într-un stâlp.
01.12.2023 | 12:43
Un tanar de 15 ani din Buzau a murit dupa ce a furat o masina si a intrat cu ea in stalp
Un tânăr 15 ani din Buzău a murit după ce a furat o mașină. Vehiculul, accident cumplit. Sursa foto: buzoienii.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 15 ani din Buzău a murit, vineri, 1 decembrie, după ce a furat o mașină și a intrat cu ea într-un stâlp. În același eveniment, un alt băiat, de 18 ani, a suferit răni.

Un tânăr 15 ani din Buzău a murit după ce a furat o mașină. Vehiculul, accident cumplit

Din primele informații, tragedia rutieră din prima zi a lunii s-a produs pe Drumul Comunal 156, în comuna Costești. Într-o primă fază, doi tineri, în vârstă de 15 și 18 ani, au furat o mașină din fața unei case.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la IPJ Buzău, la volan s-ar fi urcat minorul de 15 ani, în timp ce tânărul de 18 ani era pasager în dreapta. La un moment dat, autoturismul, condus pe direcția Costești – Smeeni, a intrat cu viteză într-un stâlp.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că un autoturism care era condus pe direcția Costești către Smeeni a intrat în coliziune puternică cu un stâlp de electricitate.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a soldat cu decesul tânărului care s-ar fi aflat la volanul masinii, în vârstă de 15 ani, din Costești, dar și cu rănirea unui al ocupant, de 18 ani, din aceeași localitate”, informează IPJ Buzău.

Cercetările ulterioare au confirmat faptul că cei doi tineri ar fi furat mașina. Vineri, la orele dimineții, aceasta se afla parcată în fața unui imobil, din localitatea Costești. În ceea ce-l privește pe colegul de furt al tânărului decedat, acesta a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul rutier pe DC 156 a fost restricționat in satul Budișteni, din cauza accidentului de circulație”, mai anunță IPJ Buzău.

Cine este băiatul decedat în accidentul de la Costești

Presa locală oferă informații suplimentare în legătură cu acest tragic eveniment rutier petrecut în comuna Costești. Astfel, se pare că mașina furată de cei doi tineri rula cu mare viteză prin satul Budișteni.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, a părăsit carosabilul și a izbit cu forță un stâlp de electricitate. Un localnic a sunat imediat la 112. Din păcate, pentru tânărul de 15 ani nu s-a mai putut face nimic. Victima este Robert C. și este originar din localitatea Costești, scriu cei de la Buzoienii.ro.

ADVERTISEMENT