Life

El este noul Șef sub acoperire, de la Pro TV. Cunoscutul cântăreț de muzică populară nu a ezitat să dea cu mopul

Un nou Șef sub acoperire va putea fi văzut la Pro Tv. Este vorba despre un cunoscut cântăreț de muzică populară apreciat de publicul larg.
13.04.2023 | 11:24
El este noul Sef sub acoperire de la Pro TV Cunoscutul cantaret de muzica populara nu a ezitat sa dea cu mopul
Artistul celebru care devine Șef sub acoperire. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un faimos cântăreț de muzică populară va fi Șef sub acoperire la Pro Tv. El va putea fi urmărit în ediția de joi, 13 aprilie a emisiunii, de la ora 22.30. Despre cine este vorba? Mulți nu l-ar fi recunoscut, având în vedere deghizarea completă.

Cine este noul Șef sub acoperire de la Pro Tv

Fanii emisiunii Șef sub acoperire de la Pro Tv vor avea parte de o mare surpriză. În ediția de joi, 13 aprilie, a emisiunii, vin momente neașteptate. Un celebru artist a ales să se deghizeze și să afle cum stau lucrurile în rândul angajaților. Ce va afla acesta? Mai e foarte puțin timp și vom vedea imaginile.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre cântărețul Ion Paladi, care va fi Șef sub acoperire. Acestea este de asemenea patronul unui lanț de cofetării celebre și merge în unul dintre laboratoarele sale. Trebuie menționat că dincolo de cariera artistică, acesta are și o afacere în derulare.

Și totuși cum a fost pentru el întreaga experiență? Ion Paladi ajunge la un moment dat să dea cu mopul și să facă curățenie. Scopul lui este acela de a afla de ce schimbări este nevoie pentru ca angajații să aibă parte de o experiență plăcută.

ADVERTISEMENT

Înainte de a accepta provocarea Șef sub acoperire însă, artistul era destul de emoționat. Acesta povestea că nu a mai avut barbă și nici mustață. De asemenea, îi era teamă ca nu cumva angajații săi să îl recunoască din cauza vocii, sau a atitudinii.

Ion Paladi muncește cot la cot cu angajații săi

”O să mă cheme Dima Rotaru și voi încerca să văd cum se descurcă oamenii noștri în afacerea noastră și să vedem ce putem îmbunătăți. Sper să mă descurc și sper să nu mă recunoscă. Mai ales după voce și după ochi, că am înțeles că ochii mă dau de gol cel mai mult… N-am avut niciodată în viață mustață și barbă”, spune Ion Paladi, conform protv.ro.

ADVERTISEMENT

În ce alte ipostaze îl vom vedea pe Ion Paladi? Artistul este îmbrăcat lejer, cu ochelari, dar și cu mască. De asemenea, el poartă și un halat, la fel ca și restul angajaților. Toate aceste imagini le vom putea urmării în doar câteva ore, la Pro Tv.

Și totuși cât de mare este afacerea artistului? Faimosul interpret de muzică populară a reușit să dezvolte cel mai mare lanț de cofetării din Republica Moldova. Are peste 50 de cofetării în total, atât în România, cât și în Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

Afacerea a fost înființată în anul 2005, iar cei care merg în aceste cofetării au de unde alege. De la plăcinte până la produse de patiserie, ori torturi, care mai de care mai apetisante, dar și gustoase. Amintim că anterior și milionara Cristina Bâtlan a participat la emisiune. 

ADVERTISEMENT
Tags: