Life

Șef sub acoperire, sezon nou la Pro TV. Cum și-a șocat angajații milionara Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan va fi prima care se va deghiza și va lucra alături de angajați în noul sezon Șef sub acoperire, care începe astăzi la Pro TV.
09.02.2023 | 17:47
Sef sub acoperire sezon nou la Pro TV Cum sia socat angajatii milionara Cristina Batlan
Cristina Bâtlan vine la Șef sub acoperire. Sursa foto: Pro TV, instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noul sezon Șef sub acoperire va debuta în această seară, 9 februarie, iar prima care a acceptat să lucreze în propria firmă, alături de angajați, este Cristina Bâtlan. Milionara va descoperi cum este viața în compania sa, dar și de ce provocări au parte angajații.

Șef sub acoperire revine cu un sezon nou la Pro TV, iar Cristina Bâtlan se va deghiza în propria companie

În această seară, emisiunea Șef sub acoperire revine cu cel de-al treilea sezon la Pro TV. La fel ca până acum, directorii unor companii renumite de la noi din țară se vor transforma și se vor infiltra în propria firmă, printre angajații lor, sub o altă identitate.

ADVERTISEMENT

Primul director din acest sezon, care a acceptat provocarea de a se deghiza în angajat în propria firmă, este Cristina Bâtlan. Femeia de afaceri deține o companie cunoscută de încălțăminte, Musette. Compania dispune de 4 fabrici, 550 de angajați și o cifră de afaceri de 17 milioane de euro, iar până acum a produs peste 2,5 milioane de pantofi.

Cristina Bâtlan va adopta o altă identitate, din moment ce este foarte cunoscută printre angajați. “Sub acoperire voi fi Elena Danciu, am 45 de ani, am două fete, sunt căsătorită și sunt fostă vânzătoare la un magazin second-hand”, a spus antreprenoarea, conform Pro TV.

ADVERTISEMENT

În prima sa zi sub noua identitate, Cristina Bâtlan va merge în cea mai nouă fabrică a companiei, unde se fabrică pantofi pentru bărbați. Femeia de afaceri va ajunge la secția de modelare a pieselor. Acolo va fi ucenica unei angajate care are foarte mulți ani de experiență în domeniu.

Antreprenoarea, incident încă din prima zi sub acoperire

Cristina Bâtlan va fi nevoită să învețe cum se întind ștaifuri, cum se căptușesc pantofii și cum se coase. Aceste sarcini sunt foarte dificile pentru afaceristă, din moment ce nu a mai făcut așa ceva până acum. În plus, nu va ajunge până la finalul zilei fără incidente.

ADVERTISEMENT

“Doamne, nu sunt în stare! M-am ars! Lucrează cu o mașină care este foarte încinsă și nu am știut să mă protejez. Cu ajutorul meu, producția nu a mers bine astăzi. Am fost super necalificată!”, spune antreprenoarea.

Afacerista va descoperi diverse lucruri în propria firmă și va lucra cot la cot cu angajații ei. Cristina Bâtlan își dorește să vadă cum este, cu adevărat, viața alături de oamenii care lucrează pentru ea.

ADVERTISEMENT

“Merg sub acoperire să fiu mai aproape de oamenii mei, vreau să văd care sunt provocările lor și cum sunt ei și nu ar putea să ne spună nouă, ca și proprietari, adică ce simt ei și nu ne arată. Asta vreau să văd, cum e viața reală alături de ei!”, a adăugat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Șef sub acoperire (@sefsubacoperire)

Cel de-al treilea sezon Șef sub acoperire poate fi urmărit începând cu această seară, de la ora 20:30, la Pro TV. Directorii unor mari companii din România se vor deghiza, timp de câteva zile, și vor lucra alături de angajații lor, fără a fi descoperiți.

În trecut, alți oameni de afaceri cunoscuți din România au participat la Șef sub acoperire. Printre aceștia se numără Ștefan Mandachi, Corina Popescu, Ruslan Cojocaru, Andreea Cornea și Dragoș Muller.

ADVERTISEMENT